Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

Mere kraftfulde. Mere økonomiske. Mere miljøbevidste.

I den nye Caddy finder du en ny generation af motorer, der kombinerer lavt brændstofforbrug med smidig kørsel. Alle motorer har BlueMotion Technology som standard.

TDI-motorer

De økonomiske 2,0-liters turbodieselmotorer med common rail-teknologi og direkte indsprøjtning fås med fire forskellige ydelser. Motoren med 122 hk er altid kombineret med 4MOTION-firehjulstræk. Som ekstraudstyr kan versioner med 150 hk og 4MOTION-firehjulstræk endda kombineres med dobbeltkoblingsgearkasse DSG (Kombinationen introduceres på et senere tidspunkt) – noget enestående i klassen.

TSI-motorer

Med direkte indsprøjtning og turboladning er de kultiverede benzinmotorer særdeles effektive og kraftfulde. Og med 1,4-liters-motoren kan en TSI-motor for første gang kombineres med dobbeltkoblingsgearkassen DSG. (Kombinationen introduceres på et senere tidspunkt)

Den nye Caddy BlueMotion

Når man producerer biler, har man et ansvar – over for mennesker og miljø. Derfor har vi med den nye Caddy BlueMotion udviklet en bil, som har et endnu lavere forbrug end forgængermodellen. Den sætter ny rekord med et dieselforbrug ved blandet kørsel op til 23,8 km/l og CO2- emissioner fra blot 109 g/km. Med udgangspunkt i udstyrslinjen Trendline har den nye Caddy BlueMotion foruden talrige innovative teknologier som fx start-stop-systemet og genindvinding af bremseenergien masser af udstyr, der gør det til en endnu større fornøjelse at køre miljøvenligt.