Denne webside bruger Flash / JavaScript og kan kun vises korrekt, hvis disse er aktiveret i din browser.
For at få fuld udbytte af siden skal du aktivere Flash og JavaScript i dine browser indstillinger.
Du kan hente den nyeste version af Adobes Flash plug-in ved at klikke her.

4MOTION event på Tirsbæk Gods

I efteråret slog vi portene op til et storslået 4MOTION event på Tirsbæk Gods. Den store nyhed var naturligvis den nye Amarok, der med sin V6-motor er klar til at give alle andre pick-up trucks baghjul, men det var også muligt at få et smugkig på den nye Crafter, som først bliver introduceret på det danske marked i marts 2017.

Forhandlere fra hele landet havde inviteret erhvervskunder med virksomheder i forskellige størrelser og med forskellige behov til en dag, hvor de fik mulighed for at teste deres køreevner i det udfordrende terræn omkring Tirsbæk Gods. Normalt bliver banerne i terrænet brugt af Land Rover Experience, så der var lagt op til en sjov og anderledes dag, hvor det gik op og ned af stejle bakker, igennem mudrede spor og spor med kraftig sidehældning.

På dagen blev kunderne delt op i fire hold, der havde hver deres bane, og så blev der byttet i løbet af dagen, så alle fik prøvet alle baner og alle biler. Det var Volkswagen Erhvervsbilers standard modelprogram, der var i centrum, så de biler, der skulle ud i terrænet, var Transporter, Caddy Van, Amarok samt den nye Tiguan som var lånt hos personbils-drengene. Bilerne stod med standard 4MOTION. Der var altså ikke sat en speciel undervogn på eller lignende – netop for at vise, hvor meget bilerne egentlig kan som standard.

Og så gik det over stok og sten. Der var brede smil og store grin og også lidt sved på panden engang i mellem, for terrænet kræver sit af både biler og førere. Måske var der også lidt overraskelser for nogen, for hvem havde troet, at en Caddy Van kan klare en hældning på 30 grader?

Forplejningen stod Pølsebrødet for. De har ombygget en Transporter fra 1971 til pølsevogn, og det vakte stor begejstring.

Det var en flok glade kunder, der kørte hjem igen sidst på eftermiddagen med en ordentlig en på opleveren og en større bevidsthed om, hvordan de med 4MOTION i deres almindelige erhvervsbiler kan komme nemmere igennem de daglige opgaver og udfordringer.

Den nye Amarok. Ren V6 Power.
Caddy Van klarer nemt 30 graders sidehældning.
Slip pedalerne og lad Transporters nedkørselsassistent klare resten.
Pølsebrødet har ombygget en gammel Transporter til pølsevogn.
Pølsevognen er også flot forfra.