2.1.0.6_0, 2017-03-31 11:32:53

Vi ved, at markedets dyreste varevogn er én, der holder stille. At det handler om din forretning, før det handler om vores biler. Hos Volkswagen ErhvervsCenter sætter vi en ære i at få dig hurtigt op på liften og ud på vejen igen, hvis du får brug for det. Se filmen og mød dit erhvervsteam.

Case

SOS Dansk Autohjælp
– Transporter til assistance.

SOS Dansk Autohjælp kører årligt flere end 240.000 assistancer med de karakteristiske gule biler og hjælper hver dag flere end 650 bilister sikkert videre, når de har problemer med bilen. Til det arbejde bruger man blandt andet seks specialopbyggede Transportere, som hjælper SOS Dansk Autohjælps personale med at løse de mange forskellige opgaver, de møder ude på vejene.

Case

Tømrermester Rasmus Balle
- godt på vej

Det kører rigtig godt for den 30-årige tømrermester Rasmus Balle. På tre år er hans Odense-baserede virksomhed Tømrermester Rasmus Balle ApS vokset fra at være en mand med en Transporter til at være 25 mand og 10 Transportere. Firmaet løser opgaver for både erhvervsliv, organisationer og private – fra nyt plankeværk eller opsætning af gulvlister til tømrerarbejdet på store lejlighedskomplekser.

Aldrig mere end 25 km til dit nærmeste ErhvervsCenter.

Hos Volkswagen ErhvervsCenter ved vi, hvor meget din bil betyder for dig og din forretning. Vi forstår, at bilen er din værktøjskasse, og at du er afhængig af den i en travl hverdag.

Derfor står vores dygtige erhvervsteam altid klar til at hjælpe dig med at komme hurtigt videre, hvis du har brug for det undervejs på turen. Vi er nemlig uddannede i at hjælpe dig hurtigt på vej, så du kan minimere din nedetid og fortsætte med at holde din forretning godt kørende. Har du brug for vores hjælp, så har du aldrig mere end 25 km til dit nærmeste Volkswagen ErhvervsCenter.

Klik på kortet og find den hurtigste vej til dit lokale Volkswagen ErhvervsCenter.

Ups! Der opstod en fejl.
Denne side indlæste ikke Google Maps korrekt. Se JavaScript-konsollen for tekniske oplysninger.

Vi er ikke bare bilfolk.
Vi er Volkswagen.

Personlig rådgivning.Vi er specialiserede i at forstå din forretning og den hverdag, din bil skal fungere i. Fra moms- og afgiftsregler til opbygning og indretning af din nye bil forstår vi dine behov og kan sammensætte den løsning, der passer bedst til dig.

Autoriseret værksted.God service og tryghed er ikke de eneste fordele hos Volkswagen ErhvervsCenter. Hos os møder du altid specialuddannede fagfolk, der kender teknologien i din Volkswagen, og som hurtigt og effektivt får din bil ud på vejen igen.

Gratis vejhjælp 24/7.Som udgangspunkt er du altid dækket af gratis vejhjælp. Så længe du er up to date med de foreskrevne serviceeftersyn hos din Volkswagen Partner, så er vi klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet, hvis du får brug for det. Også i udlandet.

Fleksible åbningstider.Vi byder dig velkommen, når det passer dig. Driften af din forretning skal ikke være afhængig af besværlige åbningstider.

Prøvetur.

I vores erhvervsbiler er du klar til tusindvis af kilometers arbejde på vejen. Men du behøver kun en kort tur for at blive overbevist.

Book prøvetur

Find ErhvervsCenter.

Det brede udvalg af modeller og kompetent vejledning om bl.a. finansiering finder du hos din Volkswagen ErhvervsCenter.

Find dit ErhvervsCenter

Nyhedsbrev.

Der kommer hele tiden spændende modelnyheder og attraktive servicetiltag fra Volkswagen Erhvervsbiler. Du kan læse om det hele i nyhedsbrevet.

Tilmeld dig nyhedsbrev