2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

El-biler

image

Morgendagens mobilitet er vores drivkraft.

Vores erhvervsbiler med elmotorer.

Fremtiden er eldreven. Dette gælder særligt for segmentet for lette erhvervsbiler. Her er der opnået vigtige fremskridt i de seneste år. Allerede nu er elmotorerne så kraftige, batterierne så små og ladetiderne så korte, at det kan lønne sig at vælge e-varevogne – uanset, om du har en hel bilflåde eller kun én erhvervsbil i din vognpark.

Den bedste kombination af egenskaber ved en erhvervsbil og elmotorer.

image

Pålidelig hver eneste dag.

Hvor langt kører en el-varevogn? Er den sikker i tilfælde af en ulykke? Skader magnetfeltet sundheden? Vi besvarer de vigtigste spørgsmål, der vedrører elektromobilitet i dagligdagen. Desuden fortæller vi, hvordan el-varebilen allerede nu viser sit værd.

En el-varebil har plads til alt det nødvendige. Og alt muligt andet.

image
„Min første med elmotor. Og helt sikkert ikke min sidste.”

Fremtidsorienteret drivlinje. Den velkendte varerumsvolumen.

Flere og flere erhvervsdrivende ændrer adfærd – og beslutter sig for en rent eldreven varebil. Uanset, om det skal være den nye e-Crafter, den nye ABT e-Transporter1) eller den nye ABT e-Caddy1): Litium-ion-batterierne og batteristyringssystemet er imidlertid så kompakte og lette, at de kan fastgøres på undervognen, så der spares plads. Således bibeholdes en uændret varerumsvolumen.

Sparer tid og serviceomkostninger.

image

Mange muligheder for opladning af din el-varebil.

Du bestemmer selv, hvor du vil lade din eldrevne erhvervsbil op: ved husholdningsstikdåsen i din garage, en valgfri wallbox på dit forretningsområde eller en af de mange offentlige ladestationer, der findes i hele Europa. Alle vores helt eldrevne modeller råder over en kombistikdåse, der passer til ladekabler med veksel- eller jævnstrømsstik.

image

Altid forsynet med strøm: den nye e-Crafter.

Mere energi: andre elektriske erhvervsbiler.