2.14.87.1, 2019-04-02 08:54:09

Eldrevne modeller.

Vi sender fremtidsmodeller ud på vejene.

Fremtiden kræver nye løsninger såsom e-Crafter, ABT e-Transporter1) og ABT e-Caddy1) samt Cargo e-Bike2).

image

Den nye e-Crafter.

100% Crafter – 100% elektrisk.

e-Crafter - den første fuldt elektriske model fra Volkswagen Erhvervsbiler - kombinerer høj nyttelast og lang rækkevidde med de bedste køreegenskaber for kørsel i bymidten.

Sammen flytter vi mere: med vores PremiumPartner ABT e-Line.

Siden 2009 har ABT Sportsline GmbH forsket inden for området elektromobilitet. I den forbindelse har det tætte samarbejde med partnere fra erhvervslivet og videnskabens verden ført til banebrydende succeser. I 2018 blev elektromobiliteten udskilt i et selvstændigt datterselskab – ABT e-Line GmbH –, som fuldt og helt beskæftiger sig om elektrificeringen af biler.

image

ABT e-Transporter.

Lang rækkevidde, stort varerum.

Den rummelige ABT e-Transporter1) byder på rigeligt med plads til et komplet værksted. Eller den transporterer op til ni personer i Caravelle-versionen.

image

ABT e-Caddy.

Stor taxi med højvoltsbatteri.

ABT e-Caddy er en miljøvenlig stor taxi. Med plads til op til fem personer, talrige assistentsystemer og slidstærkt indvendigt udstyr byder den på alle de fordele, man allerede kender fra Caddy Maxi.

Vores skridt frem mod mikromobilitet: Volkswagen Group Services GmbH.

Siden 2016 har Volkswagen Group Services GmbH, et datterselskab, der er 100 procent ejet af Volkswagen koncernen, udviklet fremtidsorienterede biler og tjenesteydelser inden for området mikromobilitet og lukker således den intermodale kløft mellem fodgænger og morgendagens mobilitet.

image

Cargo e-Bike.

Innovativ transportløsning til de sidste kilometer.

Med den nye Cargo e-Bike mestrer du ubesværet de sidste meter frem mod destinationen. Uanset, om destinationen ligger i en snoet gyde i en gammel bydel, et studenterkvarter med bilfri zone eller på et stort industriområde.