2.11.78.1, 2018-11-28 22:27:40

Teknologi.

Du kan allerede i dag anvende morgendagens teknologi.

 • Elmotor

  Høj ydelse, lav vægt.

  I stedet for en forbrændingsmotor er der i motorrummet placeret en meget kompakt og dermed væsentligt lettere elmotor, som ved driften udleder nul lokale emissioner. Men det er ikke de eneste fordele. Elmotorer er derudover ekstremt støjsvage, kræver markant mindre vedligeholdelse og leverer fra stilstand et jævnt drejningsmoment i hele omdrejningsområdet. Derudover accelererer den nye e-Crafter, især på de første 60 meter, hurtigere og takket være den automatiske gearkasse med et trin også helt uden afbrydelse.

 • Elektronikstyring

  Forbinder elektriciteten med drivlinjen.

  Elektronikstyringen er det centrale element i den elektriske drivlinje. Den opretter forbindelse til højvoltsbatteriet og forsyner bilens elektronik og elmotoren med energi.

 • Rekuperation

  Genindvinding af energi ved opbremsning.

  I forbindelse med opbremsninger dannes der kinetisk energi, som omdannes til elektrisk energi af en generator. Denne energi akkumuleres i højvoltsbatteriet og er efterfølgende til rådighed til ledningsnettet og ved acceleration.

image

Et blik indvendigt i en elbil.

Kig på det indvendige i en elbil og se forskellene i forhold til traditionelle modeller.

image

Elektromobilitet – forklaret ord for ord.

Hvad betyder BEV, rekuperation eller well-to-wheel? I e-glossaret forklares de vigtigste begreber fra elektromobilitetens verden.

Mere energi: andre elektriske erhvervsbiler.