2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Behandling af Personoplysninger.

Personoplysninger.

Behandling af personoplysninger.

Ophavsret

Volkswagen Erhvervsbiler (Skandinavisk Motor Co. A/S) har ophavsretten til alt materiale på volkswagen-erhvervsbiler.dk 

Materiale fra hjemmesiden må ikke kopieres, reproduceres, genudsendes eller transmitteres, ligesom billeder og logoer ikke må bruges på andre sites eller andre steder, uden skriftligt tilsagn fra Volkswagen Erhvervsbiler.

Generelle vilkår

Vi tager generelt forbehold for fejl og mangler.
Vi tilstræber, at indholdet er ajour, men vi kan ikke garantere, at indholdet til enhver tid er komplet eller korrekt. Volkswagen-erhvervsbiler.dk kan ikke betragtes som en komplet guide til vores produkter og ydelser.

Ansvarsfraskrivelse

Volkswagen Erhvervsbiler forbeholder sig retten til når som helst at foretage ændringer uden varsel. Vi giver ikke garanti eller hæfter for nøjagtigheden for informationer på volkswagen-erhvervsbiler.dk.
Vi tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at volkswagen-erhvervsbiler.dk ikke indeholder virus, trojanske heste eller lignende. Volkswagen Erhvervsbiler stiller dog ingen garantier for dette og fraskriver sig ethvert ansvar for tab som følge af skadelige programmer, der er modtaget fra hjemmesiden eller via filer, som kan downloades fra volkswagen-erhvervsbiler.dk.
Volkswagen Erhvervsbiler hæfter ikke for krav, der relaterer sig til funktionaliteten eller tilgangen til volkswagen-erhvervsbiler.dk.

Personlige data

Alle personlige data, som indsamles under besøg på vores hjemmeside, behandles i overensstemmelse med de til enhver tid gældende lovkrav.
Volkswagen-erhvervsbiler.dk kan indeholde links til andre sider, hvis indhold ikke er under vores kontrol, og Volkswagen Erhvervsbiler kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for indholdet på disse sites.

Lovmæssig bekræftelse

Brugen af volkswagen-erhvervsbiler.dk er underlagt dansk ret, og tvister eller stridigheder skal behandles af de danske domstole.

 

Lad os tales ved.