2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Finansiering og forsikring.

Når du har besluttet dig for hvilken Volkswagen varevogn du ønsker dig, er næste step at finde ud af hvordan den skal finansieres. Om du vil købe den kontant, finansiere eller erhvervsleaser den er helt op til dig, men dit lokale ErhvervsCenter står altid klar til at vejlede dig til den bedste løsning. Få et tilbud fra Volkswagen Finans og se erhvervsleasingspriser nedenfor, og husk også at forsikre din nye varevogn.

image

Volkswagen erhvervsleasing.

Tryghed i hverdagen hele året rundt.

Uanset hvordan din arbejdsdag ser ud, så har vi en varevogn, der holder din forretning kørende dag ud og dag ind. Med Volkswagen Erhvervsleasing får du altid en skræddersyet løsning, der passer til dine behov, hvor du kender den månedlige ydelse, og hvor du kan føle dig tryg og sikker i hverdagen med et omfattende Service- og Reparationsabonnement, der også inkluderer vejhjælp 24/7.

Volkswagen Amarok til udfordrende tærren

Volkswagen Forsikring.

Forsikring til fast månedlig pris i op til 96 måneder via Volkswagen Finans
Med Volkswagen Forsikring har du muligheden for at tilknytte forsikringen til din finansiering/leasing kontrakt via Volkswagen Finans, så det hele er samlet på én og samme regning. Læs mere på linket Volkswagen Total Erhverv.

Volkswagen Introforsikring
Når du køber en varevogn hos et Volkswagen ErhvervsCenter, kan du samtidig købe vores bilkaskoforsikring, Intro Super. Intro Super fås både til helt nye biler og til brugte biler, så længe de ikke er ældre end 5 år.

Intro Super er den bedst dækkende bilforsikring, du kan få, og med den får du alle dækninger fra ansvar til kasko. Som noget helt unikt, får du desuden dækningerne Kasko Plus og Bil Super (Leasing Super, hvis din bil er leaset), der normalt skal tilkøbes.

image

Volkswagen Finans.

Din professionelle finansieringspartner med omfattende erhvervsløsninger.

Vi tilbyder alle former for finansiering og leasing af din nye varebil.

  • Operationel leasing med fuld service og fast tilbagekøbspris
  • Finansiel leasing med eller uden service, hvor du selv indestår for restværdi
  • Erhvervskøbekontrakt

Stor eller lille udbetaling, fast eller variabel rente, kort eller lang løbetid - Uanset hvad du vælger, skræddersyer vi et tilbud, der netop passer til dine behov.

Nedenfor kan du få en idé om, hvad det vil koste at finansiere din nye varebil, men der er mange forhold der skal tages højde for, så kontakt din lokale Volkswagen forhandler for at få det helt rette tilbud.

Bemærk: Der stilles krav om kaskoforsikring. Betaling via betalingsservice/Nets forudsættes. Betaling på anden måde koster 50 kr. pr. betaling. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler.

Lad os tales ved.