2.0.0.6_0, 2017-01-20 14:05:42
Caddy Van.

Caddy Van.

Klarer stort set alle opgaver.

Hver dag byder på masser af udfordringer, som ofte kræver hurtige og professionelle løsninger. Caddy Van støtter dig optimalt i så godt som alle situationer. Den adrætte og kompakte varebil til bykørsel er mere funktionel, fleksibel og alsidig end nogensinde før og har alt, som du har brug for til at give dine kunder et professionelt indtryk. Med en nyttelast på op til 876 kg. og lastrum på over 3 m3 er Caddy Van den perfekte følgesvend på jobbet Og så har den også klassens laveste brændstofforbrug med op til 24,4 km/l.

Fra

Fra

Caddy Van film.

Lastes nemt og sikkert.

Caddy Van har en kapacitet på op til 3,7 m³. Det gennemtænkte opbevaringssystem letter dit arbejde. Adskillelser, beskyttelsesgitre og fastgørelsesskinner bidrager alle til sikker transport.

Lavt brændstofforbrug.

I Caddy Van finder du en generation af imponerende¬ kultiverede og brændstoføkonomiske motorer. Hver eneste motor har BlueMotion Technology som standard og lever op til Euro 6-emissionsstandarden.

 • TGI-motorer

  Naturgas er et økonomisk alternativ.

  Caddy Van TGI BlueMotion er det rigtige valg, hvis man ønsker at køre mere økonomisk. Den kan både køre på Compressed Natural Gas (CNG) og benzin og starter i den billigere CNG-drift, når tankene er fulde. Når denne brændstoftype er opbrugt, skifter motorstyringen automatisk til benzintilførsel, mens du kører.

  Læs mere
 • Caddy Van TDI BlueMotion

  Mere økonomisk end nogensinde.

  Med Caddy TDI Van BlueMotion har vi udviklet en bil, der har et lavt brændstofforbrug. Den har et dieselforbrug ved blandet kørsel op til 24,4 km/l og CO2-emission på 109 g/km.

 • Dobbeltkoblingsgearkassen DSG

  Mere kørekomfort.

  Ved hjælp af det intelligente gearskiftesystem skifter de 6-trins og 7-trins dobbeltkoblingsgearkasser smidigt til det næste og allerede valgte gear på det optimale tidspunkt. Resultatet: Høj kørekomfort uden afbrydelse af trækkraften. Du kan også til hver en tid skifte gear med et let tryk.

Komfort i hverdagen.

Caddy Van omfatter et imponerende udvalg af komfortfunktioner: Intelligente mobile onlinetjenester, der får dig hurtigere frem til aftalen, og infotainmentsystemer af høj kvalitet samt varme- og airconditionanlæg, der gør din arbejdsdag endnu mere behagelig.

Service- og reparationsaftale

Kom sikkert og hurtigt frem til din destination.

Caddy Van kan udstyres med innovative førerassistentsystemer, der gør det lettere for dig og dine medarbejdere at finde vej til arbejde eller den næste aftale.

 • Sikkerhedssystemer

  Beskytter dig.

  For at alle dine køreture kan slutte lige så afslappet, som de begyndte, er Caddy Van udstyret med mange sikkerhedssystemer, der kan gribe præventivt ind i kritiske situationer.

  Læs mere
 • Adaptiv fartpilot og Front Assist

  Din intelligente assistent under kørslen.

  Den adaptive fartpilot (ekstraudstyr) tilpasser automatisk hastigheden efter det forankørende køretøj og holder samtidig den af føreren definerede afstand. Den indstillede hastighed vil i den forbindelse ikke blive overskredet. Omfatter områdetrafikovervågningen Front Assist. Ved hjælp af et radarsystem hjælper områdetrafikovervågningen Front Assist med City Emergency Brake (ekstraudstyr) med at reducere bremselængden, når det registrerer en kritisk afstand til den forankørende. Advarer føreren optisk og akustisk samt med et bremseryk i tilfælde af kritiske situationer.

  Inden for systemets grænser.

 • Parkeringsassistent

  Gør parkering til en leg.

  Den intelligente parkeringshjælp i Caddy Van advarer dig akustisk om forhindringer under parkeringen, letter manøvrering eller overtager sågar styringen.

  Læs mere
 • Multikollisionsbremse

  Få glæde af et innovativt bremsesystem.

  Multikollisionsbremsen (standardudstyr) bremser bilen efter en kollision for så vidt muligt at forhindre efterfølgende kollisioner. Multifunktionsbremsen aktiveres, når to af hinanden uafhængige sensorer registrerer en ulykke. Med en kort forsinkelse bremses bilen trinvis ned til 10 km/t, og føreren kan til enhver tid selv overtage kontrollen igen.

Udstyrsvarianter.

Lad os tales ved.