2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24
Caddy

Caddy.

Det bliver i familien.

To til shopping, fem til sommerferien, syv til børnefødselsdagen: Caddy tager det, som det kommer. Fjerde generation er lige så driftssikker, fleksibel og alsidig som sin forgænger og endnu mere funktionel og komfortabel. Det gør den til en helt særlig bil og den perfekte allrounder.

Tilpasser sig til nye udfordringer hver eneste dag.

Caddy byder på op til syv komfortable sæder eller mere plads takket være de nedklappelige og udtagelige sæderækker. En dyb loftshylde giver endnu mere plads.

Kraftfuld og økonomisk.

Caddys motorer er særdeles smidige og økonomiske. Samtidig garanterer de masser af køreglæde. Motorerne lever naturligvis op til Euro 6-emissionsstandarden.

 • Motorteknologi

  Mere økonomisk end nogensinde.

  Uanset om det er de moderne, ekstremt effektive og kraftfulde TSI-motorer eller de økonomiske TDI-motorer, har de alle BlueMotion Technology som standard og overholder Euro 6-emissionsstandarden.

  Læs mere
 • Caddy TDI BlueMotion

  Få glæde af et endnu lavere brændstofforbrug.

  Med Caddy TDI BlueMotion har vi udviklet en bil, der har et endnu lavere brændstofforbrug end forgængermodellen. Faktisk gør et gennemsnitligt forbrug på 22,7 km/liter og CO₂-emissioner ved blandet kørsel på 116 g/km denne model til den mest økonomiske Caddy-personbil, vi nogen sinde har bygget.

  Læs mere
 • Caddy TGI BlueMotion

  Naturgas er et økonomisk alternativ.

  Caddy TGI BlueMotion er det rigtige valg, hvis man ønsker at køre mere økonomisk. Den kan både køre på Compressed Natural Gas (CNG) og benzin og starter i den billigere CNG-drift, når tankene er fulde. Når denne brændstoftype er opbrugt, skifter motorstyringen automatisk til benzintilførsel, mens du kører.

  Mulige brændstoftyper er naturgas, biometan og metan fra bæredygtige ressourcer.

  Læs mere
 • 4MOTION-firehjulstræk

  Find ud af mere om kørselsstabilitet.

  Tag ud i det blå. Caddy med 4MOTION-firehjulstræk (ekstraudstyr) bringer dig til de smukkeste steder – med optimeret vejgreb og forbedret sikkerhed i sving. Fordelene viser sig især på regnvåde eller snedækkede veje og på snavsede eller ujævne underlag.

  Læs mere
 • Dobbeltkoblingsgearkassen DSG

  Mere kørekomfort.

  Ved hjælp af det intelligente gearskiftesystem skifter de 6-trins og 7-trins gearkasser smidigt til det næste og allerede valgte gear på det optimale tidspunkt. Resultatet: Høj kørekomfort uden afbrydelse af trækkraften. Du kan også til enhver tid skifte gear med et let tryk.

Afslappende i enhver henseende.

Caddy er designet som et rum, du vil nyde at opholde dig i. Radio- og navigationssystemerne af høj kvalitet og mobile onlinetjenester holder dig endnu bedre informeret. Moderne varme - og airconditionanlæg sikrer et komfortabelt klima.

Godt selskab på vejen.

Caddy er udstyret med et omfattende udvalg af sikkerhedssystemer og kan udstyres med mange førerassistentsystemer som ekstraudstyr, fx parkeringssensor og den adaptive fartpilot ACC.

 • Sikkerhedssystemer

  Effektiv sikkerhed til dig.

  For at alle dine køreture kan slutte lige så afslappet, som de begyndte, er Caddy som standard udstyret med mange sikkerhedssystemer, der griber præventivt ind i kritiske situationer.

  Læs mere
 • Adaptiv fartpilot og Front Assist

  Din intelligente assistent under kørslen.

  Den adaptive fartpilot (ekstraudstyr. Inden for systemets grænser. ) tilpasser automatisk hastigheden efter det forankørende køretøj og holder samtidig den af føreren definerede afstand. Den indstillede hastighed vil i den forbindelse ikke blive overskredet. Omfatter områdetrafikovervågningen Front Assist. Ved hjælp af et radarsystem hjælper områdetrafikovervågningen Front Assist med City Emergency Brake (standardudstyr) (op til 30 km/t. ) med at reducere bremselængden, når det registrerer en kritisk afstand til den forankørende. Advarer føreren optisk og akustisk samt med et bremseryk i tilfælde af kritiske situationer. (Inden for systemets grænser).

 • Multikollisionsbremse

  Hjælp i kritiske situationer.

  Multikollisionsbremsen (standardudstyr) bremser bilen efter en kollision for så vidt muligt at forhindre efterfølgende kollisioner. (Inden for systemets grænser). Multifunktionsbremsen aktiveres, når to af hinanden uafhængige sensorer registrerer en ulykke. Med en kort forsinkelse bremses bilen trinvis ned til 10 km/t, og føreren kan til enhver tid selv overtage kontrollen igen.

 • Parkeringsassistent

  Gør parkering til en leg.

  Uanset om det er parkeringssensor, bakkamera eller parkeringsassistent: Den intelligente parkeringshjælp advarer dig akustisk om forhindringer under parkeringen, letter manøvrering eller overtager sågar styringen.

  Læs mere
 • Fartpilot med hastighedsbegrænser

  Mere afslappet kørsel og lavere brændstofforbrug.

  Mere afslappet kørsel og lavere brændstofforbrug.
  Text: Fartpiloten (standardudstyr) holder afhængigt af stigningen ved op- og nedkørsel den ønskede hastighed fra 30 km/t eller begrænser tophastigheden til en hastighed valgt af føreren. (Inden for systemets grænser).

Udstyrsvarianter.

Ferietjek

Lad os tales ved.