2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Caravelle

Caravelle.

Den perfekte minibus.

I mere end 30 år har Caravelle levet op til de højeste standarder inden for erhvervsmæssig persontransport og overbeviser med sit komfortable kabinedesign og topmoderne infotainmentsystemer kombineret med en avanceret og alsidig førerplads. Det lave brændstofforbrug gør samtidig Caravelle til den perfekte minibus ud fra et økonomisk perspektiv.

Alsidige detaljer.

Et udvalg af sædepakker, talrige opbevaringsrum og en lang række elektroniske funktioner gør Caravelle til den perfekte minibus.

Imponerende ydelse.

Caravelle overbeviser med sin avancerede motorteknologi og sit særdeles lave forbrug. Firehjulstrækket 4MOTION og dobbeltkoblingsgearkassen DSG giver god køredynamik.

 • TDI-motorer

  Endnu lavere brændstofforbrug og endnu flere kræfter.

  Hver eneste motor giver dig særdeles lavt brændstofforbrug og maksimal køreglæde. 2.0 l TDI-motoren med 204 hk er særligt kraftfuld og samtidig økonomisk.

  Caravelle, 2.0 l TDI-motor med 204 hk, brændstofforbrug i km/liter: Bykørsel fra 12,8 til 14,7, landevejskørsel fra 16,4 til 18,9, blandet kørsel fra 14,9 til 17,2. CO2-emission i g/km: Blandet kørsel fra 176 til 153. Energiklasse: B.

 • BlueMotion Technology

  Spar mere brændstof.

  Volkswagen modeller med BlueMotion Technology følger Think Blue.-princippet: Derfor er alle de moderne Euro 6-motorer som standard udstyret med start-stop-system, genindvinding af bremseenergien, igangsætningsassistent og rullemodstandsoptimerede dæk.

  Læs mere
 • 4MOTION-firehjulstræk

  Sne og bjerge er ingen hindring.

  4MOTION-firehjulstrækket giver godt vejgreb, optimale køreegenskaber og styring og hjælper dig med at overvinde selv barske forhold, fx kørsel på våde veje, i bjerge eller på sneklædte stier. 4MOTION-firehjulstrækket fås som ekstraudstyr også med dobbeltkoblingsgearkassen DSG – et unikt trækkoncept i denne klasse.

  Læs mere
 • Dobbeltkoblingsgearkassen DSG

  Mere kørekomfort.

  Den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse DSG (ekstraudstyr) giver dig mulighed for fuldautomatiske gearskift uden afbrydelse af trækkraften og bidrager således i høj grad til kørekomforten. Du kan vælge mellem en normal- og en sportsfunktion.

Lever op til de højeste forventninger.

Caravelle byder på moderne infotainmentsystemer samt innovative mobile onlinetjenester. Du forbliver opdateret på hele turen og når destinationen via den hurtigste rute.

Nyttige ledsagere.

De praktiske førerassistent- og sikkerhedssystemer i Caravelle hjælper dig i kritiske situationer, fx ved parkering eller vognbaneskift og meget mere.

 • Sikkerhedssystemer

  Altid der for dig.

  Med de standardmonterede sikkerhedssystemer i Caravelle er du forberedt på så godt som alt: Systemerne griber ind i kørslen, når det er nødvendigt, og kan hjælpe med at reducere risikoen for ulykker.

  Læs mere
 • Førerassistentsystemer

  Hjælper dig i kritiske situationer.

  Intelligente førerassistentsystemer gør kørslen i Caravelle endnu mere behagelig, fordi de advarer dig, hvis der er risiko for, at bilen foretager et utilsigtet vognbaneskift, eller hvis du er ved at blive træt.

  Læs mere
 • Parkeringsassistent

  Gør parkering til en leg.

  Den intelligente parkeringshjælp i Caravelle advarer dig om forhindringer under parkeringen og letter manøvrering.

  Læs mere
 • Lygtesystemer

  Glæd dig over optimalt lys på vejen.

  Du kan vælge fjernlys med automatisk nedblænding samt ekstra lygter, der viser vej i sving, selv i dårligt vejr.

  Læs mere

Udstyrsvarianter.

Ferietjek

Lad os tales ved.