2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen Amarok - pick-up of the year 2018.

Den nye Amarok.

100 % Pickup. 100 % Premium.

Kompromisløs i terrænet. Temperamentsfuld på asfalten. Amarok kombinerer alt det, som du forventer af en eksklusiv allrounder i premiumklassen: et maskulint design, en robust konstruktion samt masser af power.

Fra

Fra

Amarok kåret til Årets Pick-up i Europa 2018

Volkswagen Erhvervsleasing.

Med Volkswagen Erhvervsleasing får du altid en skræddersyet løsning, der passer til dine behov, hvor du kender den månedlige ydelse, og hvor du kan føle dig tryg og sikker i hverdagen med en omfattende Service- og reparationsaftale, der også inkluderer vejhjælp 24/7.

Konstrueret til at give dig maksimal køreglæde.

Asfalt, jord, grus. I Amarok vil du i næsten alle slags terræn opleve eksklusiv kørekomfort på allerhøjeste niveau. For den kombinerer en øget frihøjde og maksimal karrosseristabilitet med det velkendte firehjulstræk 4MOTION. Resultatet er vejgreb i næsten alle situationer og også ved stor anhænger- og nyttelast.

Kraftfuld som ingen anden.

Den 224 hk stærke 6-cylindrede turbodieselmotor med en slagvolumen på 3,0 l har rigeligt med kraftoverskud, selv når den skal yde det maksimale. Man får endnu mere kraft med overboost-funktionen, som afhængigt af kørselssituationen kortvarigt øger V6 TDI-motorens ydelse fra 224 hk til 245 hk.

 • 8-trins automatisk gearkasse

  Maksimal effektivitet.

  Amarok er den eneste pickup i klassen med 8-trins automatisk gearkasse. Mens 1. gear er blevet optimeret specielt til igangsætning ved anhængerkørsel, sørger 8. gear for at reducere brændstofforbruget ved hjælp af kørsel med lavt omdrejningstal på lange køreture. Ligeledes enestående: muligheden for at kombinere med firehjulstrækket 4MOTION.

 • BlueMotion Technology

  Fremragende økonomi.

  En kraftfuld ydelse samtidig med et lavt forbrug: Amarok er som standard udstyret med den brændstofforbrugs- og emissionsreducerende BlueMotion Technology inklusive start-stop-system.

Den største pladsfornemmelse i klassen.

Kabinen i Amarok imponerer med masser af plads og en lang række opbevaringsmuligheder, blandt andet et opbevaringsrum på instrumentpanelet, rummelige opbevaringsrum under forsæderne og fire drikkevareholdere. Talrige ekstraudstyrsdetaljer sørger for, at du kører komfortabelt og kommer sikkert frem.

Service- og reparationsaftale

Maksimal køreglæde. Med sikkerhed.

Sikker på næsten alle slags underlag: Som den eneste pickup i klassen er Amarok som standard udstyret med en multikollisionsbremse, 17” skivebremser foran og 16” skivebremser bagpå. Derudover forebygger vogntogsstabiliseringen bedst muligt, at en anhænger begynder at slingre.

 • Sikkerhedssystemer

  Tag det sikre valg.

  Takket være de intelligente sikkerhedsselesystemer klarer Amarok næsten alle situationer, og den kan også beskytte sig selv mod tyveri.

  Læs mere
 • Parkeringsassistent

  Advarer mod forhindringer.

  Parkeringssensorer gør det lettere at parkere – især uoverskuelige og mørke steder. Advarer akustisk mod forhindringer foran og bag ved bilen og viser afstanden til forhindringerne optisk på displayet.

  Inden for systemets grænser.
  Ekstraudstyr mod merpris til Amarok Comfortline. Standardudstyr til Amarok Highline og Aventura.

  Afhængigt af radioens eller navigationssystemets version. Fås fra radioen Composition Media eller derover.

 • Bakkamera

  Parkering på en mere behagelig måde.

  Bakkameraet viser et billede af området bag ved bilen på radioens eller radio-navigations-systemets display. Det gør det nemmere at bakke og understøtter føreren ved parkering.

  Ekstraudstyr mod merpris til Amarok Comfortline. Standardudstyr til Amarok Highline og Aventura.
  Afhængigt af radioens eller navigationssystemets version. Fås fra radioen Composition Media eller derover.

 • Lys- og syn-systemer

  Optimalt udsyn i al slags vejr.

  Tågeforlygter med integreret drejelys og gennemtænkte lyssystemer sørger også i dårligt vejr for optimalt udsyn og for, at du kommer sikkert frem.

  Læs mere

Udstyrsvarianter.

Lad os tales ved.