2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25

Den nye Crafter.

Mere elegant. Mere letkørt. 100 % Volkswagen.

Trods sin store størrelse og imponerende rummelighed er den nye Crafter alt andet end tung og uoverskuelig at manøvrere. Tværtimod. Med sine fremragende køreegenskaber er der udsigt til en køreoplevelse, der ikke kan sammenlignes med nogen anden varebil. Se hvor let og elegant det hele foregår i filmen her.

Fra

Fra

Mere praktisk og mere innovativ end nogensinde før.

Den nye Crafter gør drømme til virkelighed. Fra indretning af kabine og varerum over innovativt sikkerhedsudstyr og avancerede assistentsystemer til et bredt udvalg af brændstoføkonomiske drivlinjer er den nye Crafter et stærkt kort i klassen for store varebiler.

Crafter. Vinder på helheden.

Mester Tidende har endnu engang afholdt deres traditionsrige gruppetest, denne gang i Crafter segmentet. Vores nye Crafter sætter konkurrenterne til vægs, og tager en klar sejr. Testen udføres af håndværkere der til dagligt kører varebiler, og altså ikke journalister som det er tilfældet med den internationale Van of the Year award.

Volkswagen Erhvervsleasing.

Med Volkswagen Erhvervsleasing får du altid en skræddersyet løsning, der passer til dine behov, hvor du kender den månedlige ydelse, og hvor du kan føle dig tryg og sikker i hverdagen med en omfattende Service- og reparationsaftale, der også inkluderer vejhjælp 24/7.

Bedste lastkapacitet og lastsikring.

Den nye Crafter imponerer med den bedste samlede lastkapacitet i klassen med skydedøre, der åbner op til 1.311 mm, en varerumshøjde på op til 2.196 mm og en læssehøjde, som er sænket 100 mm. Universalbunden (ekstraudstyr) og den fabriksmonterede forberedelse til reolløsninger giver endnu mere fleksibilitet i varerummet.

Den eneste bil i klassen med en 8-trins automatisk gearkasse til tre forskellige trækprincipper.

Kommer altid i gear: Som den eneste i sin klasse fås Crafter med en 8-trins automatisk gearkasse, der kan kombineres med alle trækprincipper. Det giver mulighed for en komfortabel og brændstofbesparende kørestil, selv i tæt bytrafik.

 • TDI

  Endnu lavere brændstofforbrug og endnu flere kræfter.

  Motorer med en lang levetid konstrueret specielt til kravene i varebiler. Den nye Crafters motorer lever op til de højeste krav til præstationerne. Selv med ekstreme køreprofiler som fx ved kurerkørsel opnås der høje kilometertal, effektivitet og driftssikkerhed. Alle motorer
  overbeviser med et lavt brændstofforbrug.

 • 8-trins automatisk gearkasse

  Mere kørekomfort.

  Konstrueret specielt til den nye Crafters kørselskarakteristika, så du kan køre komfortabelt og forbrugsoptimeret, selv ved start-stop-kurerkørsel i byområder. Den eneste 8-trins automatiske gearkasse i klassen, som både kan kombineres med drivlinjer med forhjulstræk, baghjulstræk og 4MOTION-firehjulstræk.

 • Trækprincipper

  Transport af tung last kan være så nemt.

  Den nye Crafter fås med tre forskellige trækprincipper: forhjulstræk, baghjulstræk og 4MOTION-firehjulstræk. Det betyder, at den nye Crafter kan fås med en passende drivlinje til næsten alle slags udfordringer.

  Læs mere

Førerens bedste arbejdsplads.

Komforten begynder der, hvor fakta ophører: Det vægtafhængige "ergoComfort"-sæde, sofistikerede opbevaringsmuligheder og en række ekstra detaljer gør den nye Crafters kabine til en komfortabel arbejdsplads for førere, som bruger meget tid på vejen.

Perfekt til bykørsel.

Takket være de innovative førerassistent- og sikkerhedssystemer kan den nye Crafter håndtere næsten alle situationer i tæt bytrafik på en sikker og pålidelig måde.

 • Intelligente parkeringssystemer

  Gør parkering til en leg.

  Den nye Crafter gør det lettere at parkere takket være de intelligente assistentsystemer.

  Læs mere
 • Topmoderne førerassistentsystemer

  Hjælper dig i kritiske situationer.

  Takket være de innovative førerassistent- og sikkerhedssystemer kan den nye Crafter håndtere næsten alle situationer i tæt bytrafik på en sikker og pålidelig måde. Samtidig sætter den helt nye standarder for komfort.

  Læs mere
 • Effektiv multikollisionsbremse

  Lad dig inspirere af den intelligente teknologi.

  Bremser bilen efter en kollision for om muligt at forhindre efterfølgende kollisioner. Efter en kort deceleration bremses bilen trinvis ned til 10 km/h, og føreren kan til enhver tid selv overtage kontrollen.

Pas god på dig selv.

Vi har lavet nogle samlede førerassistentpakker som du kan få til en fordelagtig pris. Den nye Crafter er som standard mere sikker end de fleste varevogne, men med de nye førerassistentpakker gør vi det ekstra nemt at vælge lige det sikkerhedsniveau du har mest brug for i din hverdag.

 • Førerassistentpakke 1

  Pris kr. 4.617,- ekskl. moms og afgift.

  Lane Assist - Multifunktionsrat

  Læs mere
 • Førerassistentpakke 2

  Pris kr. 7.987,- ekskl. moms og afgift.

  Lane Assist - ACC – adaptiv fartpilot - City Emergency Brake - Front Assist - Multifunktionsrat

  Læs mere
 • Førerassistentpakke 3

  Pris kr. 15.990,- ekskl. moms og afgift.

  Bakkamera - Park Assist - Lane Assist - Blind Spot Sensor med udkørselsassistent - Trailer Assist - ACC – adaptiv fartpilot - City Emergency Brake - Front Assist - Rear Traffic Alert - Aktiv sidebeskyttelse - El-klapbare sidespejle - Light Assist - ”Leaving home” og manuel “Coming home” function - Lys- og regnsensor - Multifunktionsrat

  Læs mere
 • City Emergency Brake

  Pris kr. 1.607,- ekskl. moms og afgift.

  City Emergency Brake - Front Assist

  Læs mere

Service- og reparationsaftale

Udstyrsvarianter.

Lad os tales ved.