2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Elektrisk. Praktisk. Innovativ. Fremtiden for varebiler.

Nye tider kræver nye svar. Det gælder især for den stigende levering af varer i de indre byområder. Med den nyudviklede e-Crafter får kurer-, ekspres- og pakketransportfirmaer nu den første rent eldrevne bil fra Volkswagen Erhvervsbiler, som allerede i dag klarer morgendagens krav – og det med uindskrænket varerumsvolumen. Præcist som du forventer det af fremtidens Crafter.

Du kan allerede i dag anvende morgendagens teknologi.

Altid et skridt foran: Takket være den nyeste teknologi klarer den nye e-Crafter som rent eldrevet bil dine daglige udfordringer. Fuld effekt med nul emissioner – det kan du forvente af en fremtidens Crafter.

 • Elmotor

  Høj ydelse, lav vægt.

  I stedet for en forbrændingsmotor er der i motorrummet placeret en meget kompakt og dermed væsentligt lettere elmotor, som ved driften udleder nul lokale emissioner. Men det er ikke de eneste fordele. Elmotoren er derudover ekstremt støjsvag, kræver mindre vedligeholdelse og leverer fra stilstand et jævnt drejningsmoment i hele omdrejningsområdet. Derudover accelererer bilen, især på de første 60 m, hurtigere og takket være den 1-trins automatiske gearkasse også helt uden afbrydelse.

 • Elektronikstyring

  Forbinder elektriciteten med drivlinjen.

  Elektronikstyringen er det centrale element i den elektriske drivlinje. Den opretter forbindelse til højvoltsbatteriet og forsyner bilens elektronik og elmotoren med energi.

 • Rekuperation

  Genindvinding af energi ved opbremsning.

  I forbindelse med opbremsninger dannes der kinetisk energi, som omdannes til elektrisk energi af en generator. Denne energi akkumuleres i højvoltsbatteriet og er efterfølgende til rådighed til ledningsnettet og ved acceleration.

Mange muligheder for opladning af din elbil.

Du kan klare næsten alle situationer med sikkerhed – takket være vores førerassistentsystemer.

Den nye e-Crafter er som standard udstyret med flere assistentsystemer og hjælper dig altid i hverdagen. Så kan du komme frem til din destination på komfortabel vis og uden stress.

 • Områdeovervågningssystemet ”Front Assist” inkl. citynødbremsefunktion

  Holder afstand.

  Områdeovervågningssystemet ”Front Assist” med citynødbremsefunktion, hjælper med til at reducere bremselængden, når det registrerer en kritisk afstandssituation.

 • Sensorbaseret sidebeskyttelse

  Sikret hele vejen rundt.

  Den sensorbaserede sidebeskyttelse, overvåger bilens sider og advarer visuelt og akustisk når bilen nærmer sig pæle, mure og fodgængere.

 • Vognbaneassistenten ”Lane Assist”

  Korrigerer kursen.

  Vognbaneassistenten ”Lane Assist” styrer kontra, hvis du forlader vognbanen utilsigtet, og advarer samtidig føreren med et akustisk signal samt en information i kørecomputeren.

 • Sidevindsassistent

  Holder automatisk imod.

  Sidevindsassistenten, understøtter som en delfunktion af det elektroniske stabilitetsprogram ved kraftige kastevinde fra siden med automatiske bremseindgreb på hjulene.

image

Standard- og ekstraudstyr.

Du skal altid kunne stole på din Volkswagen varebil. Derfor har vi inkluderet komfort, sikkerhed og driftssikkerhed i standardudstyret.