2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Den nye Grand California.

Opdag den store frihed: I den nye Grand California 600 og den nye Grand California 680.

Nogle kalder det udlængsel. Andre eventyrlyst. Men i virkeligheden er det lige meget, hvad man kalder det. For alle rejseelskere kender følelsen: Længslen efter ukendte steder. Modviljen mod at planlægge alt. Trangen til bare at køre af sted og følge vildmarkens kald. I årtier har California stået for netop denne frihed. Dens storebror, den nye Grand California, byder på endnu mere uafhængighed. For med den har man altid sit eget veludstyrede feriehjem med køkken, værelser og brusebad med sig. Her finder du al information om dit nye hjem på hjul og interessante rejsetips til en uforglemmelig ferie. God fornøjelse!

Grand California Tourplan.

Grand ferie gange to.

Nogle tager på parferie. Andre på familieferie. Nogle vil have så meget plads som muligt – andre prioriterer sovepladser. Den nye Grand California findes i to forskellige varianter, så du kan finde dit perfekte feriehjem. Og så den passer til enhver rejse og ethvert liv.

Fem værelser giver et Stort hjem.

I det hyggelige soveværelse kan man drømme sig væk. I køkkenet kan man fremtrylle forskellige lækkerier. I stuen kan man grine, snakke og spise sammen. På badeværelset begynder dagen i ro og mag. Og derimellem kan man opholde sig i friluftsværelset. Bruge tid sammen – eller være lidt alene hver for sig. Det er bare bedst bag ens egne fire vægge! Derfor sørger forskellige opholdsområder i den nye Grand California for, at man føler sig hjemme over alt i verden.

 • Stort soveværelse

  Vil du sove højt, på tværs eller på langs? Her sover alle godt.

  Helt ærligt – vi vil alle helst sove i vores egne senge. Hovedpuden er blød på den helt rigtige måde. Og madrassen fjedrer præcis, som man vil have det. Derfor er din helt egen soveplads indbygget i det rullende feriehjem. Den nye Grand California 600 byder med to hyggelige højsenge (ekstraudstyr) under en stor taglem samt en rummelig tværseng på plads til fire personer. Og i den nye Grand California 680 sørger en stor seng på langs for endnu mere komfort. Godnat!

  Læs mere
 • Stort køkken

  Den bedste mad laver man selv.

  Skaldyr fra den lille bod på markedet, hvor den lokale fisker tidligt om morgenen sælger sin friske fangst. Appelsiner, som man selv har plukket i den lille lund bag den nærmeste bondegård. Tomater, der dufter af sydens sol. Hvem gider på restaurant, hvis man kan få de bedste regionale lækkerier lige uden for feriehjemmets dør? Takket være et fuldt udstyret køkken med gaskomfur, håndvask, køleskab og masser af plads kan man i den nye Grand California selv trylle lokale retter frem.

  Læs mere
 • Stort Bad

  Vaske, bade, velbehag

  Hvis man bare én gang midt om natten har prøvet at vakle gennem campingpladsen hen til toilettet, ved man, at det ikke er særligt komfortabelt. Lige så lidt som kolde fællesbrusebade. Eller pladser, hvor der ikke er nogen af delene. Man vil jo trods alt gerne have det lidt bekvemt på ferien. Derfor er det godt, at den nye Grand California har et komplet brusebad. Vi ses aldrig igen, campingbadehus!

  Læs mere
 • Stor stue

  Det dejligste mødested fra Skagen til Italien.

  Stuen er midtpunktet i ethvert hjem. Selvom man går hver til sit, mødes alle igen her. I Gran California byder en moderne dinette på masser af plads til spil, læsning, film, snak og bare at være sammen. Det er jo trods alt det, det handler om på ferien.

  Læs mere
 • Stort friluftsværelse

  Træd ud i det fri.

  Når solen skinner hele dagen, aftenerne ikke kan blive lange nok, og man selv om natten ikke har brug for mere end en let trøje, kan man slet ikke få nok af at være udendørs. Derfor byder den nye Grand California på endnu mere plads: Du skal bare køre det elektriske trin ud, og bruge pladsen uden for som et hyggeligt friluftsværelse, med eller uden campingmøbler.

  Læs mere

Grand rejsetips.

Med et par enkle tips bliver enhver ferie endnu bedre – især når turen går til udlandet. For når man skal pakke, køre og komme frem, er der nogle ting man skal være opmærksom på.

 • Inden turen begynder: Bileftersyn.

  Særligt på længere ture har man ikke lyst til ubehagelige overraskelser. Det bedste er at få bilen tjekket på forhånd.

 • Sikker kørsel – hold pauser.

  Når man kører, sidder man jo bare ned? Det er ikke helt sandt – det kræver faktisk meget koncentration. Vores pausekøreplan fortæller, hvordan man lader sin egne batterier op undervejs. For din egen sikkerheds skyld – og dine passagerers velbefindende.

 • At sidde skal læres.

  De moderne og behagelige sæder i vores Volkswagen Erhvervsbiler giver mange forskellige indstillingsmuligheder for en god og sikker siddeposition. Så kommer man afslappet frem, selv efter lange køreture.

 • Med de små på lange ture.

  Hvor langt er der endnu? Er vi der ikke snart? Når børn keder sig undervejs, bliver rejsen hurtigt anstrengende. Men med et par smarte tips og idéer til lege bliver det sjovt for alle.

 • Kørsel i udlandet.

  Færdselsregler, rettigheder og pligter og de nødvendige papirer: Som bilist er der flere ting at være opmærksom på i udlandet. Jo mere man ved på forhånd, jo mere afslappet bliver turen.

 • Godt pakket er halvt fuldendt.

  Yndlingsting, regntøj, service, mad, bamsen og alle dens venner – på ferien har man som regel meget med. Og endnu vigtigere er det, at man pakker bilen rigtigt og sikrer bagagen.

Grand elektrisk.

Gennemtænkt ned i mindste vinkel.

Allerede om bord: Grand standardudstyr.

Vi ønsker, at du skal kunne regne med din Volkswagen Erhvervsbil. Derfor har vi inkluderet komfort, sikkerhed og driftssikkerhed i standardudstyret. Uanset hvilken af vores modeller, du beslutter dig for.

Førerassistentsystemerne

Lad os tales ved.

Endnu mere sikkerhed.

Assistentssysteme

Flere assistentsystemer.

 • Elektromekanisk servostyring
 • Anhængerassistenten ”Trailer Assist”
 • Områdeovervågningssystemet ”Front Assist” med citynødbremsefunktion
 • ParkPilot
 • Bakkameraet ”RearView”
 • Fartpilot
 • Dæktrykskontrol
 • Træthedsregistrering
 • Vejskiltegenkendelse
 • Tågeforlygter med integreret drejelysfunktion
 • Nedkørselsassistent