2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

Den nye Multivan. Kommer til efteråret.

Et ikon i sin nyeste version.

Denne generation af Multivan viderefører velkendte styrker på konsekvent vis og sætter nye standarder i klassen. Sammen med vores kunder har vi dermed udviklet den bedste ledsager med topmoderne infotainment-, førerassistent- og sikkerhedssystemer, samtidig med at multifunktionaliteten er uforandret kompromisløs. Den robuste og rummelige Multivan 6.1: Den alsidige bil til alle, der lever et liv i konstant bevægelse.

Highlights 6.1.

Kabine 6.1.

Med blik for fremtiden: Ud over det nye 10,25” store ”Digital Cockpit” (ekstraudstyr) imponerer kabinen i Multivan 6.1 med topmoderne muligheder for standardmæssig opkobling via den nyeste generation af det modulopbyggede infotainmentsystem inklusive en 9,2” stor touchscreen i midterkonsollen. Derudover sørger en forhøjet siddeposition og som ekstraudstyr 4-vejs-lændestøtter for fremragende komfort, mens talrige opbevaringsrum i bilen giver et godt overblik.

Digitale visninger 6.1.

Komfort-highlights 6.1.

Du kan få masser af komfort i Multivan 6.1: Det omfangsrige og markant udvidede standardudstyr samt komfortabelt ekstraudstyr bidrager til en ukompliceret håndtering på personbilsniveau. Så du kan også nyde hver eneste dag helt afslappet bag rattet.

 • Elektromekanisk styretøj

  Med lethed frem til din destination.

  Det elektromekaniske styretøj i Multivan 6.1 giver dig aktiv og adaptiv understøttelse i næsten alle kørselssituationer. Derudover udgør det nye servokoncept grundlaget for de mest moderne førerassistentsystemer i Multivan 6.1.

 • Udbud af sæder

  Stor siddekomfort.

  Multivan 6.1 er fra fabrikken udstyret med yderst komfortable sæder med mulighed for at tilvælge elektrisk indstillelige 4-vejs-lændestøtter som ekstraudstyr. Enestående: De enkeltsæder, der fås til bilen, kan drejes og forskydes variabelt i en håndevending (Enkeltsæder på 2. sæderække er ekstraudstyr til Multivan Trendline).

 • Mobiltelefoninterfacet ”Comfort”

  Optimal opkobling.

  Det standardmonterede mobiltelefoninterface ”Comfort” letter kommunikationen for dig, og din smartphone bliver ladet op trådløst afhængigt af modellen. Og dine hænder bliver der, hvor de hører til: sikkert på rattet.

Køredynamik 6.1.

Den moderne BlueMotion Technology-motorteknik i Multivan 6.1 imponerer med ydelse, trækkraft og brændstoføkonomi. Det perfekte valg, hvis du kører meget og alligevel gerne vil kunne nyde køredynamik på et højt niveau.

­

Yderligere informationer.