2.16.93.1, 2019-06-21 00:13:24

Storslået i sjette generation.

I mere end 65 år har Multivan være den optimale ledsager til de mest forskelligartede behov i hverdagen og i fritiden. Den rummelige og alsidige kabine er en fornøjelse, og interiøret i høj kvalitet, topmoderne infotainmentsystemer og avancerede førerassistentsystemer opfylder i kombination med effektive motorer ethvert behov.

Imponerende alsidig.

Elektrisk indstillelige sæder, multifunktionsrat og masser af praktisk ekstraudstyr gør hver eneste tur i Multivan til en rendyrket fornøjelse.

Kraftfuld og økonomisk.

Multivan er udstyret med en effektiv generation af motorer, der overholder Euro 6-emissionsstandarden. Det betyder, at du får glæde af lavt brændstofforbrug uden at gå på kompromis med køreglæden.

 • BlueMotion Technology

  Spar mere brændstof.

  Volkswagen modeller med BlueMotion Technology følger Think Blue.-princippet: Derfor er alle de topmoderne Euro 6-motorer udstyret med start-stop-system, genindvinding af bremseenergien, igangsætningsassistent og rullemodstandsoptimerede dæk.

  Læs mere
 • 4MOTION-firehjulstræk

  Terrænegenskaber som ingen anden.

  4MOTION-firehjulstrækket giver godt vejgreb, optimale køreegenskaber og styring og hjælper dig med at overvinde selv barske forhold, fx kørsel på våde veje, i bjerge eller på sneklædte stier. 4MOTION-firehjulstrækket fås som ekstraudstyr også med dobbeltkoblingsgearkassen DSG – et unikt trækkoncept i denne klasse.

  Læs mere
 • Dobbeltkoblingsgearkassen DSG

  Mere kørekomfort.

  Den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse DSG (ekstraudstyr) giver dig mulighed for fuldautomatiske gearskift uden afbrydelse af trækkraften og bidrager således i høj grad til god kørekomfort og lavt brændstofforbrug. Føreren kan vælge mellem en normal- og en sportsfunktion.
  Fås ikke til alle motorer.

Stig ind og nyd komforten.

Intelligente mobile onlinetjenester, infotainmentsystemer af høj kvalitet kombineret med varme- og airconditionanlæg gør Multivan til den perfekte ledsager til hverdag og fritid.

Din fremsynede ledsager.

Multivan byder på praktiske førerassistent- og sikkerhedssystemer, der hjælper dig i kritiske situationer, fx ved parkering eller vognbaneskift og meget mere.

 • Sikkerhedssystemer

  Altid der for dig.

  Med sikkerhedssystemerne i Multivan er du forberedt på så godt som alt: Systemerne griber ind i kørslen, når det er nødvendigt, og kan hjælpe med at reducere risikoen for ulykker.

  Læs mere
 • Førerassistentsystemer

  Hjælper dig i kritiske situationer.

  Intelligente førerassistentsystemer gør kørslen i Multivan endnu mere behagelig, fordi de advarer dig, hvis der er risiko for, at bilen foretager et utilsigtet vognbaneskift, eller hvis du er ved at blive træt.

  Læs mere
 • Parkeringsassistent

  Gør parkering til en leg.

  Uanset om det er parkeringssensor eller bakkamera: Den intelligente parkeringshjælp advarer dig akustisk og visuelt om forhindringer under parkeringen (ekstraudstyr).

  Læs mere
 • Lygtesystemer

  Glæd dig over optimalt lys på vejen.

  Du kan vælge fjernlys med automatisk nedblænding samt ekstra lygter, der viser vej i sving, selv i dårligt vejr.

  Læs mere

Udstyrsvarianter.

Ferietjek

Lad os tales ved.