2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Et ikon i sin nyeste version.

Denne generation af Transporter viderefører velkendte styrker på konsekvent vis og sætter nye standarder i klassen. Sammen med vores kunder har vi derfor udviklet den bedste partner med nye detaljer for en mere behagelig arbejdsdag, med topmoderne førerassistent-, sikkerheds- og infotainmentsystemer og med uforandret kompromisløs multifunktionalitet i hverdagen. Den robuste og rummelige Transporter 6.1: Den alsidige bil til alle dem, der skal have klaret mange ting hver eneste dag.

Highlights 6.1.

Kabine 6.1.

Ud over det nye, moderniserede cockpit imponerer kabinen i Transporter 6.1 med detaljer som underlæssefunktionen til lange genstande, varerumsaflåsningen, der giver mulighed for at låse varerummet uafhængigt af førerkabinen, eller det aflåselige opbevaringsrum under det dobbelte passagersæde (ekstraudstyr). Derudover imponerer Transporter 6.1 med topmoderne muligheder for opkobling (standardudstyr) med den nyeste generation af infotainmentsystemer. Desuden giver en forhøjet siddeposition et godt overblik, og en lang række opbevaringsrum i kabinen er med til at holde orden i bilen.

Digitale visninger 6.1.

Komforthighlights 6.1.

Du kan få masser af komfort i Transporter 6.1: Det omfangsrige og markant udvidede standardudstyr samt komfortabelt ekstraudstyr bidrager til en ukompliceret håndtering. Så du kan også nyde hver eneste arbejdsdag helt afslappet bag rattet.

 • Elektromekanisk styretøj

  Med lethed frem til din destination.

  Det elektromekaniske styretøj i Transporter 6.1 giver dig aktiv og adaptiv hjælp i næsten alle kørselssituationer og udgør grundlaget for de topmoderne førerassistentsystemer i Transporter 6.1.

 • Udbud af sæder

  Stor siddekomfort.

  Transporter 6.1 er fra fabrikken udstyret med en optimeret, ergonomisk førerarbejdsplads med trinløs indstilling af rattet. Enestående: Det aflåselige opbevaringsrum under det dobbelte passagersæde (ekstraudstyr) giver ekstra beskyttelse af dine værdigenstande.

 • Mobiltelefoninterfacet ”Comfort”

  Optimal opkobling.

  Mobiltelefoninterfacet ”Comfort” (ekstraudstyr) letter kommunikationen for dig, og din smartphone bliver ladet op trådløst afhængigt af modellen. Og dine hænder bliver der, hvor de hører til: sikkert på rattet.

Køredynamik 6.1.

Den moderne BlueMotion Technology-motorteknik i Transporter 6.1 imponerer med ydelse, trækkraft og brændstoføkonomi. Det perfekte valg, hvis du kører meget og alligevel gerne vil kunne nyde køredynamik på et højt niveau.

Førerassistentsystemer 6.1.

Yderligere informationer.