2.2.0.4_0, 2017-05-15 14:52:25
Transporter Kassevogn.

Transporter Kassevogn.

Til de hårde opgaver.

Gennem mere end 65 år har Transporter Kassevogn taget imod enhver udfordring. Derfor går varerummet hverken på kompromis med funktion eller alsidighed. Enestående håndværk er fundamentet for effektivitet. Og samtidig sikrer det, at kassevognen kan klare alle udfordringer. To akselafstande og tre tagvarianter giver et varerum på op til 9,3 m³ og en nyttelast på over til 1,2 t.

Fra

Fra

Hvad synes ejerne om Transporter?

Opgrader din Transporter

Vælg mellem tre udstyrspakker og forkæl dig selv med lidt ekstra luksus på turen. Vælg mellem Designpakken, Sikkerhedspakken og Infotainmentpakken. Alle tre til fordelagtig pris, når du leaser din nye Transporter.

 • Designpakke

  Få Designpakken for kun kr. 203,- pr. md. når du leaser din nye Transporter
  (Pris ved kontantkøb kr. 13.990,-.)

  LED-forlygter & LED-baglygter
  Automatisk lygtetænding
  Regnsensor
  Coming home
  Sideblinklygter i krom
  Indfarvet stødfangere/sidespejle/dørhåndtag
  Sortlakeret køler inkl. 3 kromlister
  Tågeforlygter med drejelys.

  Læs mere
 • Sikkerhedspakke

  Få Sikkerhedspakken for kun kr. 70,- pr. md. når du leaser din nye Transporter
  (Pris ved kontantkøb kr. 4.990,-.)

  Adaptiv fartpilot
  Mulitifunktionslæderrat inkl. Lædergearknop
  Kørecomputer Plus inkl. City Emergency Brake
  Side- og hovedairbag foran

  Læs mere
 • Infotainmentpakke

  Få Infotainmentpakken for kun kr. 9,50,- pr. md. når du leaser din nye Transporter
  (Pris ved kontantkøb kr. 2.990,-.)

  Composition Media
  App-Connect

  Læs mere

Volkswagen Erhvervsleasing.

Med Volkswagen Erhvervsleasing får du altid en skræddersyet løsning, der passer til dine behov, hvor du kender den månedlige ydelse, og hvor du kan føle dig tryg og sikker i hverdagen med en omfattende Service- og reparationsaftale, der også inkluderer vejhjælp 24/7.

Maksimal fleksibilitet.

Med et interiør i høj kvalitet og et stort varerum byder Transporter Kassevogn på enestående funktionalitet og alsidighed. Et omfattende udvalg af ekstraudstyr giver løsninger til dine særlige behov.

Avanceret motorteknologi.

Motorerne i Transporter Kassevogn er af den nyeste generation, overholder Euro 6-emissionsstandarden og giver dig et imponerende lavt brændstofforbrug. Banebrydende teknologier sparer yderligere brændstof.

 • TDI-motorer

  Endnu lavere brændstofforbrug og endnu flere kræfter.

  Hver eneste motor, fra 102 hk til 204 hk, i den nyeste generation giver dig et imponerende lavt brændstofforbrug – uden at lægge en dæmper på køreglæden. 2.0 l TDI-motoren med 204 hk er ekstremt kraftfuld, men samtidig også økonomisk.

 • TSI-benzinmotorer

  Bliv inspireret af effektiviteten.

  Hvis du foretrækker benzinmotorer, kan du vælge mellem en 2.0 l TSI med 150 hk og 2.0 l TSI-motoren med 204 hk. Begge motorer har direkte indsprøjtning og udstødningsturbolader.

 • BlueMotion Technology

  Spar mere brændstof.

  Volkswagen modeller med BlueMotion Technology følger Think Blue.-princippet: Derfor er alle de nyeste Euro 6-motorer som standard udstyret med start-stop-system, genindvinding af bremseenergien, igangsætningsassistent og rullemodstandsoptimerede dæk.

  Læs mere
 • 4MOTION-firehjulstræk

  Sne og bjerge er ingen hindring.

  4MOTION-firehjulstrækket giver godt vejgreb, optimale køreegenskaber og styring og hjælper dig med at overvinde selv barske forhold, fx kørsel på våde veje, i bjerge eller på sneklædte stier. 4MOTION-firehjulstrækket fås som ekstraudstyr også med dobbeltkoblingsgearkassen DSG – et unikt trækkoncept i denne klasse.

  Læs mere
 • Dobbeltkoblingsgearkassen DSG

  Mere kørekomfort.

  Den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse DSG (ekstraudstyr) giver dig mulighed for fuldautomatiske, næsten umærkelige gearskift uden afbrydelse af trækkraften og bidrager således i høj grad til kørekomforten. Du kan vælge mellem en normal- og en sportsfunktion.

Udstyret med et højt niveau af komfort.

Uanset om det er intelligente mobile onlinetjenester, infotainmentsystemer af høj kvalitet eller moderne varme- og airconditionanlæg – udstyret i Transporter Kassevogn gør hver eneste tur til en behagelig oplevelse.

Service- og reparationsaftale

Avanceret teknologi på vejen.

Innovative førerassistent- og sikkerhedssystemer hjælper dig i kritiske situationer og med at undgå fare.

 • Sikkerhedssystemer

  Lad dig inspirere af den intelligente teknologi.

  Med sikkerhedssystemerne i Transporter Kassevogn er du forberedt på så godt som alt: Systemerne griber ind i kørslen, når det er nødvendigt, og kan hjælpe med at reducere risikoen for ulykker.

  Læs mere
 • Førerassistentsystemer

  Hjælper dig i kritiske situationer.

  Intelligente førerassistentsystemer gør kørslen i Transporter Kassevogn endnu mere behagelig, fordi de advarer dig, hvis der er risiko for, at bilen foretager et utilsigtet vognbaneskift, eller hvis du er ved at blive træt.

  Læs mere
 • Parkeringsassistent

  Gør parkering til en leg.

  Gør parkering til en leg: Uanset om det er parkeringssensor eller bakkamera – den intelligente parkeringshjælp i Transporter Kassevogn advarer dig akustisk og visuelt om forhindringer under parkeringen.

  Læs mere
 • Lygtesystemer

  Glæd dig over optimalt lys på vejen.

  Du kan vælge fjernlys med automatisk nedblænding samt ekstra lygter, der viser vej i sving, selv i dårligt vejr.

  Læs mere

Udstyrsvarianter.

Lad os tales ved.