2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Transporter Kombi

Transporter Kombi.

Overbeviser hver eneste dag.

At få arbejdskraften frem til stedet – det kan Transporter Kombi. Den har plads til op til ni personer og masser af bagageplads og imponerer i daglig brug. Det robuste sædeindtræk er perfekt til mange ind- og udstigninger. Den støjdæmpende gummibundbeklædning i passagerkabinen er nem at vaske af. Og takket være Easy Entry på anden sæderække er ind- og udstigningen for passagererne på de bageste siddepladser ekstra komfortabel.

Fra

Fra

Lige så fleksibel som dine behov.

Transporter Kombi tilpasser sig perfekt hver eneste opgave: To akselafstande, tre tagvarianter og 17 sædepakker giver i alt 89 kombinationer. Og en lang liste af ekstraudstyr giver dig mulighed for at konfigurere Kombi, så den opfylder dine specifikke behov.

Moderne og effektive.

Motorerne i Transporter Kombi er af den nyeste generation, overholder Euro 6-emissionsstandarden og giver dig et ekstra lavt brændstofforbrug. Avancerede teknologier sparer yderligere brændstof.

 • TDI-motorer

  Endnu lavere brændstofforbrug og endnu flere kræfter.

  Hver eneste motor, fra 84 hk til 204 hk i den nyeste generation giver dig et imponerende lavt brændstofforbrug – uden at lægge en dæmper på køreglæden. 2.0 l TDI-motoren med 204 hk er ekstremt kraftfuld, men samtidig også økonomisk.

 • TSI-benzinmotorer

  Bliv inspireret af effektiviteten.

  Hvis du foretrækker benzinmotorer, kan du vælge mellem en 2.0 l TSI med 150 hk og 2.0 l TSI-motoren med 204 hk. Begge motorer har direkte indsprøjtning og udstødningsturbolader.

 • 4MOTION-firehjulstræk

  Sne og bjerge er ingen hindring.

  4MOTION-firehjulstrækket giver godt vejgreb, optimale køreegenskaber og styring og hjælper dig med at overvinde selv barske forhold, fx kørsel i bjerge eller på sneklædte stier. 4MOTION-firehjulstrækket fås som ekstraudstyr også med dobbeltkoblingsgearkassen DSG – et unikt trækkoncept i denne klasse.

  Læs mere
 • Dobbeltkoblingsgearkassen DSG

  Mere kørekomfort.

  Den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse DSG (ekstraudstyr) giver dig mulighed for fuldautomatiske, næsten umærkelige gearskift uden afbrydelse af trækkraften og bidrager således i høj grad til kørekomforten. Du kan vælge mellem en normal- og en sportsfunktion.

Komfortable kombinationer.

Intelligente mobile onlinetjenester, infotainmentsystemer af høj kvalitet samt moderne varme- og airconditionanlæg gør hver eneste tur i Transporter Kombi til en behagelig oplevelse.

Service- og reparationsaftale

Volkswagen Forsikring.

Hos Volkswagen Erhvervsbiler tilbyder vi en af markedets bedste bilforsikringer i samarbejde med If. If er Nordens største forsikringsselskab, som til daglig betjener mere end 3 millioner privatkunder i Norden. If har nogle af markedets bedste dækninger som du har mulighed for at købe til din varevogn via dit Volkswagen ErhvervsCenter.

Altid et skridt foran.

Innovative førerassistent- og sikkerhedssystemer hjælper dig i kritiske situationer og med at undgå fare. Glæd dig til at møde et ægte multitalent.

 • Sikkerhedssystemer

  Lad dig inspirere af den intelligente teknologi.

  Med sikkerhedssystemerne i Transporter Kombi er du forberedt på så godt som alt: Systemerne griber ind i kørslen, når det er nødvendigt, og kan hjælpe med at reducere risikoen for ulykker.

  Læs mere
 • Førerassistentsystemer

  Hjælper dig i kritiske situationer.

  Intelligente førerassistentsystemer gør kørslen i Transporter Kombi endnu mere behagelig, fordi de advarer dig, hvis der er risiko for, at bilen foretager et utilsigtet vognbaneskift, eller hvis du er ved at blive træt.

  Læs mere
 • Parkeringsassistent

  Gør parkering til en leg.

  Gør parkering til en leg: Uanset om det er parkeringssensor eller bakkamera – den intelligente parkeringshjælp i Transporter Kombi advarer dig akustisk og visuelt om forhindringer under parkeringen.

  Læs mere
 • Lygtesystemer

  Glæd dig over optimalt lys på vejen.

  Du kan vælge fjernlys med automatisk nedblænding samt ekstra lygter, der viser vej i sving, selv i dårligt vejr.

  Læs mere

Lad os tales ved.