2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Transporter Kombi

Transporter Kombi.

Overbeviser hver eneste dag.

At få arbejdskraften frem til stedet – det kan Transporter Kombi. Den har plads til op til ni personer og masser af bagageplads og imponerer i daglig brug. Det robuste sædeindtræk er perfekt til mange ind- og udstigninger. Den støjdæmpende gummibundbeklædning i passagerkabinen er nem at vaske af. Og takket være Easy Entry på anden sæderække er ind- og udstigningen for passagererne på de bageste siddepladser ekstra komfortabel.

Lige så fleksibel som dine behov.

Transporter Kombi tilpasser sig perfekt hver eneste opgave: To akselafstande, tre tagvarianter og 17 sædepakker giver i alt 89 kombinationer. Og en lang liste af ekstraudstyr giver dig mulighed for at konfigurere Kombi, så den opfylder dine specifikke behov.

Moderne og effektive.

Motorerne i Transporter Kombi er af den nyeste generation, overholder Euro 6-emissionsstandarden og giver dig et ekstra lavt brændstofforbrug. Avancerede teknologier sparer yderligere brændstof.

 • TDI-motorer

  Endnu lavere brændstofforbrug og endnu flere kræfter.

  Hver eneste motor, fra 84 hk til 204 hk i den nyeste generation giver dig et imponerende lavt brændstofforbrug – uden at lægge en dæmper på køreglæden. 2.0 l TDI-motoren med 204 hk er ekstremt kraftfuld, men samtidig også økonomisk.

 • BlueMotion Technology

  Spar mere brændstof.

  Volkswagen modeller med BlueMotion Technology følger Think Blue.-princippet: Derfor er alle de topmoderne Euro 6-motorer udstyret med start-stop-system, genindvinding af bremseenergien, igangsætningsassistent og rullemodstandsoptimerede dæk.

  Læs mere
 • 4MOTION-firehjulstræk

  Sne og bjerge er ingen hindring.

  4MOTION-firehjulstrækket giver godt vejgreb, optimale køreegenskaber og styring og hjælper dig med at overvinde selv barske forhold, fx kørsel i bjerge eller på sneklædte stier. 4MOTION-firehjulstrækket fås som ekstraudstyr også med dobbeltkoblingsgearkassen DSG – et unikt trækkoncept i denne klasse.

  Læs mere
 • Dobbeltkoblingsgearkassen DSG

  Mere kørekomfort.

  Den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse DSG (ekstraudstyr) giver dig mulighed for fuldautomatiske, næsten umærkelige gearskift uden afbrydelse af trækkraften og bidrager således i høj grad til kørekomforten. Du kan vælge mellem en normal- og en sportsfunktion.

Komfortable kombinationer.

Intelligente mobile onlinetjenester, infotainmentsystemer af høj kvalitet samt moderne varme- og airconditionanlæg gør hver eneste tur i Transporter Kombi til en behagelig oplevelse.

Service- og Reparationsabonnement

MinVolkswagen Fleet

 • Er du nysgerrig?

  Fordele for din forretning

  Grønnere kørsel
  Overblik over køretøjer
  Optimering af flådens levetid
  Holder din forretning kørende

  Læs mere

Volkswagen Forsikring.

Hos Volkswagen Erhvervsbiler tilbyder vi en af markedets bedste bilforsikringer i samarbejde med If. If er Nordens største forsikringsselskab, som til daglig betjener mere end 3 millioner privatkunder i Norden. If har nogle af markedets bedste dækninger som du har mulighed for at købe til din varevogn via dit Volkswagen ErhvervsCenter.

Altid et skridt foran.

Innovative førerassistent- og sikkerhedssystemer hjælper dig i kritiske situationer og med at undgå fare. Glæd dig til at møde et ægte multitalent.

 • Sikkerhedssystemer

  Lad dig inspirere af den intelligente teknologi.

  Med sikkerhedssystemerne i Transporter Kombi er du forberedt på så godt som alt: Systemerne griber ind i kørslen, når det er nødvendigt, og kan hjælpe med at reducere risikoen for ulykker.

  Læs mere
 • Førerassistentsystemer

  Hjælper dig i kritiske situationer.

  Intelligente førerassistentsystemer gør kørslen i Transporter Kombi endnu mere behagelig, fordi de advarer dig, hvis der er risiko for, at bilen foretager et utilsigtet vognbaneskift, eller hvis du er ved at blive træt.

  Læs mere
 • Parkeringsassistent

  Gør parkering til en leg.

  Gør parkering til en leg: Uanset om det er parkeringssensor eller bakkamera – den intelligente parkeringshjælp i Transporter Kombi advarer dig akustisk og visuelt om forhindringer under parkeringen.

  Læs mere
 • Lygtesystemer

  Glæd dig over optimalt lys på vejen.

  Du kan vælge fjernlys med automatisk nedblænding samt ekstra lygter, der viser vej i sving, selv i dårligt vejr.

  Læs mere

Lad os tales ved.