2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56
Transporter Ladvogn.

Transporter Ladvogn.

Perfekt forberedt til al slags arbejde.

Transporter løfter præstationerne til nye højder: Mere tungt udstyr, mere udrustning, mere gods, flere arbejdskræfter. Det modulopbyggede koncept giver mulighed for en perfekt tilpasning til behovene, når det gælder lad, udstyr og plads til passagerer. Undervognen kan som ekstraudstyr fås med affjedring til dårlige veje og støddæmpning til løst underlag.

Opgrader din Transporter.

Vælg mellem to udstyrspakker og forkæl dig selv med lidt ekstra luksus på turen. Vælg mellem Sikkerhedspakken og Infotainmentpakken. Begge til fordelagtig pris, når du køber din nye Transporter.

 • Sikkerhedspakke

  Få Sikkerhedspakken til kr. 5.868,- når du køber din nye Transporter.

  Adaptiv fartpilot inkl. City Emergency Brake
  Mulitifunktionslæderrat inkl. Lædergearknop
  Kørecomputer Plus inkl. Træthedsregistrering
  Side- og hovedairbag foran

  Læs mere
 • Infotainmentpakke

  Få Infotainmentpakken til kr. 4.790,- når du køber din nye Transporter.

  Composition Media
  App-Connect

  Læs mere

Forberedt på enhver opgave.

Transporter Ladvogn er baseret på et modulopbygget system, der gør det muligt at opnå den perfekte konfiguration af lad og udstyr. Den har også plads til op til seks personer.

Avanceret motorteknologi.

Motorerne i Transporter Ladvogn er af den nyeste generation, overholder Euro 6-emissionsstandarden og giver dig et imponerende lavt brændstofforbrug. Banebrydende teknologier sparer yderligere brændstof.

 • TDI-motorer

  Endnu lavere brændstofforbrug og endnu flere kræfter.

  Hver eneste motor, fra 102 hk til 204 hk i den nyeste generation giver dig et imponerende lavt brændstofforbrug – uden at lægge en dæmper på køreglæden. 2.0 l TDI-motoren med 204 hk er ekstremt kraftfuld, men samtidig også økonomisk.

 • TSI-benzinmotorer

  Bliv inspireret af effektiviteten.

  Hvis du foretrækker benzinmotorer, kan du vælge mellem en 2.0 l TSI med 150 hk og 2.0 l TSI-motoren med 204 hk. Begge motorer har direkte indsprøjtning og udstødningsturbolader.

 • BlueMotion Technology

  Spar mere brændstof.

  Volkswagen modeller med BlueMotion Technology følger Think Blue.-princippet: Derfor er alle de topmoderne Euro 6-motorer udstyret med start-stop-system, genindvinding af bremseenergien, igangsætningsassistent og rullemodstandsoptimerede dæk.

  Læs mere
 • 4MOTION-firehjulstræk

  Sne og bjerge er ingen hindring.

  4MOTION-firehjulstrækket giver godt vejgreb, optimale køreegenskaber og styring og hjælper dig med at overvinde selv barske forhold, fx kørsel på våde veje, i bjerge eller på sneklædte stier. 4MOTION-firehjulstrækket fås som ekstraudstyr også med dobbeltkoblingsgearkassen DSG – et unikt trækkoncept i denne klasse.

  Læs mere
 • Dobbeltkoblingsgearkassen DSG

  Mere kørekomfort.

  Den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse DSG (ekstraudstyr) giver dig mulighed for fuldautomatiske, næsten umærkelige gearskift uden afbrydelse af trækkraften og bidrager således i høj grad til kørekomforten. Du kan vælge mellem en normal- og en sportsfunktion.

Gennemtænkt.

Komfortfunktioner som moderne varme- og airconditionanlæg samt infotainmentsystemer af høj kvalitet gør hver eneste tur i Transporter Ladvogn til en fornøjelse.

Service- og Reparationsabonnement

MinVolkswagen Fleet

 • Er du nysgerrig?

  Fordele for din forretning

  Grønnere kørsel
  Overblik over køretøjer
  Optimering af flådens levetid
  Holder din forretning kørende

  Læs mere

Volkswagen Forsikring.

Hos Volkswagen Erhvervsbiler tilbyder vi en af markedets bedste bilforsikringer i samarbejde med If. If er Nordens største forsikringsselskab, som til daglig betjener mere end 3 millioner privatkunder i Norden. If har nogle af markedets bedste dækninger som du har mulighed for at købe til din varevogn via dit Volkswagen ErhvervsCenter.

Et højt sikkerhedsniveau på hver eneste tur.

Innovative førerassistent- og sikkerhedssystemer hjælper dig i kritiske situationer og med at undgå fare. Glæd dig til at møde et ægte multitalent.

 • Sikkerhedssystemer

  Lad dig inspirere af den intelligente teknologi.

  Med sikkerhedssystemerne i Transporter Ladvogn er du forberedt på så godt som alt: Systemerne griber ind i kørslen, når det er nødvendigt, og kan hjælpe med at reducere risikoen for ulykker.

  Læs mere
 • Førerassistentsystemer

  Hjælper dig i kritiske situationer.

  Intelligente førerassistentsystemer gør kørslen i Transporter Kassevogn endnu mere behagelig, fordi de advarer dig, hvis der er risiko for, at bilen foretager et utilsigtet vognbaneskift, eller hvis du er ved at blive træt.

  Læs mere
 • Lygtesystemer

  Glæd dig over optimalt lys på vejen.

  Du kan vælge fjernlys med automatisk nedblænding samt ekstra lygter, der viser vej i sving, selv i dårligt vejr.

  Læs mere

Udstyrsvarianter.

Lad os tales ved.