2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen Crafter, Transporter, Caddy og Amarok

Nyheder.

Ferie for Alle 2018.

Volkswagen Erhvervsbiler har i, efterhånden mange år, været at finde på Ferie for Alle messen i Messecenter Herning. I år er ingen undtagelse. På Ferie for Alle er det tilladt at slippe drømmene fri, tænke stort og lade sig inspirere. Er du til kør-selv-ferie og aktiviteter i det fri, er det et oplagt valg at kigge forbi hal J stand 7390, hvor vi viser hvor komfortabelt og nemt man kan nyde ubegrænset frihed i den ikoniske California.

Se også årets store overraskelse og få rabat på søndagsbilletten.

 

Crafter på julemission.

Hjælper SMILfonden med at bringe julehyggen frem.
SMILfonden på besøg i Esbjerg

SMILfonden er en velgørende forening, der spreder SMIL hos børn på danske hospitaler. Det gør de blandt andet med sociale arrangementer, som giver de indlagte børn en pause fra sygdom. I december kører SMILfonden hele Danmark rundt med tusindvis af julekalendere og gaver til børneafdelinger og spreder julehygge. Det arbejde hjælper den nye Crafter med.

Den nye Crafter imponerede på forårs-tourné.

Tak til alle, der kiggede forbi.
Den nye Crafter Roadshow i Ringsted

I april og maj tog den nye Crafter på roadshow, og lagde vejen forbi ErhvervsCentre i 40 byer landet over. Formålet med turen var at introducere det nye design, de nye features samt give interesserede en forsmag på de nye intelligente assistentsystemer. Interessen for den nye Crafter var stor og flere end 800 gæster forbi til et anderledes arrangement.

Team Giv Håb kører Danmark Rundt.

Volkswagen Erhvervsbiler støtter Team Giv Håb

Team Giv Håb startede deres tur Danmark rundt den 30 juli. Det blev en våd tur mange af dagene, men det har været imponerende at se, hvordan rytterne har taget regnvejret med et smil og ikke ladet sig slå ud. Sådan må det være når man kører sammen og i fællesskab kæmper for en god sag. Volkswagen Erhvervsbiler støttede med følgebiler og heppede hele vejen.

En weekend med den nye Amarok.

I januar kørte vi en konkurrence på Facebook, hvor man ved at svare på et enkelt spørgsmål kunne vinde den nye Amarok i en hel weekend. Ud af de mange besvarelser blev André Balle, fra Balle´s Tømrer & Montage i Lemvig, udtrukket og fik sig efterfølgende en weekend ud over det sædvanlige. Klik på knappen og læs hans egen beskrivelse af oplevelsen.

Volkswagen Erhvervsbiler støtter Team Giv Håb.

Volkswagen Erhvervsbiler støtter Team Giv Håb

Team Giv Håb er et cykelhold, der arbejder for at skabe opmærksomhed om pårørende og efterladte børn og unge. Derudover samler Team Giv Håb penge ind til Børn, Unge & Sorgs arbejde, så organisationen kan fortsætte med at tilbyde gratis hjælp. Hvert år cykler Team Giv Håb Danmark rundt for at skabe synlighed omkring holdet og sagen. Volkswagen Erhvervsbiler er glade og stolte over, at vi kan hjælpe med denne vigtige sag. Klik på knappen og læs mere om Team Giv Håb og vores samarbejde med dem.

Transportmessen 2017.

Transportmessen i Herning d. 21.-23. marts havde traditionen tro et stort publikum, og mange af dem aflagde Volkswagen Erhvervsbilers store stand et besøg, hvor de kunne opleve hele paletten af modeller fra Caddy til Crafter. Hovedattraktionen var naturligvis – Van of the Year 2017 – den nye Crafter, der havde Danmarkspremiere på messen. Læs mere og se billeder fra standen ved at klikke på knappen nedenfor. 

Ferie for Alle 2017.

Volkswagen Erhvervsbiler deltog igen i år på messen Ferie for Alle, der blev holdt i Messecenter Herning fra den 24.-26. februar 2017. 

Messen er Skandinaviens største feriemesse, hvor der kan findes en masse inspiration til ferien. Den kan blandt andet findes i vores egne California-modeller, som var repræsenteret i år, og som er perfekte til at skabe mindeværdige oplevelser. Se billeder fra standen ved at klikke på knappen nedenfor.

4MOTION event på Tirsbæk Gods.

I efteråret slog vi portene op til et storslået 4MOTION event på Tirsbæk Gods. Den store nyhed var naturligvis den nye Amarok, der med sin V6-motor er klar til at give alle andre pick-up trucks baghjul, men det var også muligt at få et smugkig på den nye Crafter, som først bliver introduceret på det danske marked i marts 2017.

Forhandlere fra hele landet havde inviteret erhvervskunder med virksomheder i forskellige størrelser og med forskellige behov til en dag, hvor de fik mulighed for at teste deres køreevner i det udfordrende terræn omkring Tirsbæk Gods. Læse mere og se billeder fra eventet, ved at klikke på knappen nedenfor.

Lad os tales ved.