2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Det korrekte dæktryk.

For lavere forbrug og større sikkerhed.

Et for lavt dæktryk medfører ikke kun et større brændstofforbrug og øget dækslid, men kan også medføre overophedning af dækket og i værste fald resultere i, at dækket eksploderer. Et for højt dæktryk forringer derimod kørekomforten og reducerer vejgrebet på grund af dækkets mindre trædeflade.

image

Kender du det korrekte dæktryk for din Volkswagen Erhvervsbil?

Du finder blandt andet det pågældende dæktryk bag ved tankklappen på din Volkswagen Erhvervsbil. Her finder du værdierne for sommer- og vinterdæk. Anvend altid det dæktryk, som Volkswagen Erhvervsbiler anbefaler til fuld last. Dette reducerer rullemodstanden og dermed bilens brændstofforbrug.

image

Dæktrykskontrolsystem. Fokus på trykket.

Volkswagen Erhvervsbiler tilbyder en dækkontrolvisning som ekstraudstyr til mange modeller. Denne advarer dig, hvis systemet registrerer, at dæktrykket er for lavt i et af dækkene. Dæktrykskontrollen (ekstraudstyr) arbejder endnu mere præcist. Den viser endda det registrerede tryk i hvert enkelt dæk.

Vær opmærksom på, at begge kontrolsystemer hjælper dig inden for systemernes grænser ved overvågningen af dæktrykket. Men du er alligevel selv ansvarlig for regelmæssigt at kontrollere dæktrykket.

image

Hele vejen rundt.

Vores serviceydelser til fælge og dæk.

Flere gode råd til vedligeholdelse af bilen.

Vores service til dig.