2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Din bil.

image

Opgrader din erhvervsbil med funktionelt tilbehør.

Vi hjælper gerne med montering og levering.

Vores store udvalg af originalt tilbehør giver mange muligheder for at indrette din erhvervsbil, så den passer til netop dine behov og din hverdag. Vi har lavet nogle skarpe tilbud på noget af det mest solgte tilbehør. Vi står altid klar at hjælpe dig med rådgivning, bestilling og montering.

Læs mere eller kontakt din lokale Volkswagen Servicepartner.

image

Kør både sikkert og effektivt med de rette dæk og fælge.

Dækkene på din erhvervsbil har stor betydning for dens køreegenskaber. Og ligesom du er mest tryg på vejen med vinterhjul, når der er sne og kulde, så er sommerhjul de mest sikre, når temperaturen er over 7 grader. Gummiet i sommerdæk er nemlig hårdere. Det gør, at de er mere optimale ved højere temperaturer. Dit Volkswagen ErhvervsCenter er klar til at servicere dig i forbindelse med hjulskiftet og i det hele taget gøre dig parat til årstidernes forskellige udfordringer.

image

Indret din Volkswagen erhvervsbil til din arbejdsdag.

Vi ved, at din erhvervsbil er din værktøjskasse og din daglige arbejdsplads.

Din erhvervsbil har mange forskellige indretningsmuligheder, der kan gøre din arbejdsdag både nemmere og mere komfortabel. Du kan fx udnytte pladsen bedre med foldbare sæder, indrette lastrummet med reoler og måske opdatere din bil med et assistent- eller navigationssystem. Vi har mange forskellige løsninger, enten som fabriksmonteret og eftermonteret.

Skal du have ny varebil eller tænker du få opdateret din eksisterende, så kontakt dit nærmeste ErhvervsCenter og hør om dine muligheder for at tilpasse netop din Volkswagen til din arbejdsdag.

 

image

Vær god ved din Volkswagen. Det betaler sig.

Der er mange små ting, der kan forlænge levetiden, fornøjelsen og værdien af din Volkswagen varevogn. Fra den rigtige pleje af lakken til valg af en effektiv kølervæske. Vi kan hjælpe dig med gode råd her på hjemmesiden og levere dig de helt rigtige plejeprodukter. Din Servicepartner er også klar til at give dig en hjælpende hånd fx med et Klimatjek. Du er naturligvis også altid velkommen til at spørge, næste gang du besøger os. Og der er ingen dumme spørgsmål. Vores job er nemlig at sørge for, at du får størst mulig glæde af din Volkswagen.

Volkswagen T1 LEGO Camper

Merchandise.

Til alle, der elsker Volkswagen.

Hvis du er vild med vores biler, så har vi meget mere, du vil kunne li'. Vi har nemlig et bredt udvalg af merchandise, der har vores logo og kvalitet til fælles. I webshoppen kan du fx finde miniatureudgaver af legendariske Volkswagen modeller, smart tøj, masser af sjovt legetøj og udstyr til din bil. Der er også mulighed for at finde en unik gaveidé til både store og små. 

Du vælger selv, om du vil have sendt varerne hjem til dig selv, eller om du vil hente dem hos dit lokale Volkswagen ErhvervsCenter og slippe for leveringsomkostningerne.

 

Lad os tales ved.