2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56

Bilpleje.

Vinter-wellness til din Volkswagen erhvervsbil.

Den danske vinter er hård ved din Volkswagen varevogn. Fugt, sne og salt gør livet hårdere for både dig og dit vigtige arbejdsredskab. Hos din Volkswagen Servicepartner kan du købe en række originale Volkswagen plejeprodukter og naturligvis få råd om, hvordan og hvor ofte du skal anvende dem. Produkterne er udviklet specielt til din Volkswagen, så du kan være sikker på, at både lak, plastdele og sæder kan tåle produkterne.

 

Gør det selv. Og pas godt på din Volkswagen.

Hvis du passer dine Serviceeftersyn, er du sikker på at holde din Volkswagen i god form. Men du kan selv gøre en ekstra indsats for at forlænge levetid og komfort. Hos din Volkswagen Servicepartner kan du købe en række originale Volkswagen plejeprodukter og naturligvis få råd om, hvordan og hvor ofte du skal anvende dem.

5 gode råd til bilpleje.

Vores teknikere er altid klar til at give dig råd om plejen af din Volkswagen varevogn. Her på siden får du de første 5 gode tips. Derudover er der mange nyttige oplysninger i instruktionsbogen til netop din Volkswagen model.

Små skader eller stenslag i forruden kan hurtigt blive til alvorlige revner, hvis de ikke bliver repareret. Sker det, er din og dine kollegaers sikkerhed i fare. Ruden er nemlig ansvarlig for 30 % af strukturfastheden i din varevogn, og airbaggen kan ikke fungere korrekt uden støtte fra ruden! Hvis skaden er af mindre karakter, behøver du ikke nødvendigvis skifte hele ruden. Din Volkswagen Servicepartner kan løse problemet med en mindre omfangsrig glasreparation – inden skaden udvikler sig

Tjek dit batteri af og til – manuelt. Et udkørt batteri kan sagtens starte din varevogn, men risikerer at kollapse på det mest stressende tidspunkt, fx under kø-kørsel i sommervarmen, når blæseren trækker på batteriets ressourcer.

De fleste batterier har et "øje" med en farveindikation, der fortæller om batteriets niveau. Hvis det er grønt, er det tilstrækkeligt opladet. Er det sort, er det delvist afladet, mens en farveløs eller lysegul indikator betyder, at batteriet skal udskiftes. 

Når vand ikke tydeligt perler af på den rene lak, så anbefaler vi, at du konserverer din varebils lak. En god tommelfingerregel siger, at det normalt er nødvendigt at give din varebil voks to gange årligt. Din Volkswagen Servicepartner kan give dig et godt tilbud på et ”make-over” af din varebil.

Rengøring af plastdele og instrumentbræt er en naturlig del af din bilpleje, der gør det til en fornøjelse at sætte dig bag rattet i din Volkswagen. Brug en fugtig klud, der ikke fnugger. Vi anbefaler, at du bruger de originale Volkswagen plejemidler, som er udviklet til materialerne i netop din bil. Køb dem hos din Volkswagen Servicepartner.

Gammel bremsevæske forringer din bremseevne, fordi et stigende vandindhold forringer effekten. Så husk dine Serviceeftersyn eller få et Bremsetjek hos din Volkswagen Servicepartner.

Viser dit tjek, at syrestanden er under minimumsgrænsen, så kig forbi din Volkswagen Servicepartner.

image

Giv klimaanlægget en omgang og få ren luft i kabinen.

Klima- og airconditionanlæg er en vigtig del af komforten i din Volkswagen erhvervsbil. Systemerne er med til at sørge for, at luften er ren, frisk og har en behagelig temperatur. Derfor er vedligeholdelse af klimaanlægget en naturlig del af din bilpleje. Faktisk bør det renses årligt, hvis du vil undgå bakterier og urenheder. Det kan vi klare med en Klimarens, som du får hos din Volkswagen Servicepartner. Hvert andet år anbefaler vi, at du supplerer med et Klimaservice, hvor vi bl.a. påfylder nyt kølemiddel og skifter pollenfilteret.

Lad os tales ved.