2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Erhvervsbil-servicepartner har dækopbevaring

Fælge og dæk.

Så står din varebil godt fast.

Dækkene er bindeleddet mellem din varebil og vejen. De har indflydelse på hastigheden i sving og bremselængden. Din servicepartner skifter hurtigt og problemfrit dine dæk, så du altid er sikkert på farten med de rigtige dæk til årstiden. Hvis du ønsker det, kan vi også opbevare dine dæk korrekt for dig.

Hele vejen rundt. Vores dækservice.

Kompetent dækassistance fra køb til montering.
En VW servicepartner skifter baghjul på en Transporter ladvogn
 • Kompetent rådgivning
  Stol på vores fagfolks erfaring, når du skal vælge dæk. De kender din bil godt og ved, hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med dine dæks kvalitet, sikkerhed og anvendelse.
 • Professionel udførelse
  Vores værkstedseksperter monterer dine nye dæk hurtigt og korrekt. Desuden anvendes det nyeste udstyr til afbalanceringen.
 • Let og tidsbesparende
  Vi tilbyder også dækskifte i weekenden. Hold øje med vores kampagner.
En VW servicepartner skifter baghjul på en Transporter ladvogn

Har du brug for nye fælge med det samme, eller skal din bil hurtigt og billigt på vejen igen efter en punktering? Vores Volkswagen Servicepartnere tilbyder et stort udvalg af dæk samt professionel rådgivning, der er afstemt efter dit kørselsbehov. Dækkene monteres hurtigt og afbalanceres korrekt, så kørekomforten også er i orden. Ved køb af nye dæk og fælge tager vi os også af de gamle dæk – naturligvis uden beregning.

Volkswagen værkstedstest

Volkswagen Værkstedstest.

Er du klar til at hjælpe os, og overholder din bil kravene, kan du få et værdibevis på kr. 3.500,-

Dækopbevaring? Overlad det til specialisterne.

Mere plads i kælderen. Mindre stress for dig.
En Volkswagen servicepartner rækker ud efter dæk på reol
 • Korrekt opbevaring
  Vi opbevarer dine dæk korrekt – køligt, mørkt og tørt.
 • Mere sikkerhed
  Efter ønske kontrollerer vi profilen og afbalancerer dækkene.
 • Praktisk og komfortabelt
  Din ryg vil takke dig – du behøver ikke længere slæbe rundt på dækkene.
En Volkswagen servicepartner rækker ud efter dæk på reol

To gange om året skal der skiftes dæk – vores Volkswagen Erhvervsbil-dækopbevaringsservice gør det lettere for dig! Vi opbevarer dine sommer- og vinterdæk, og du sparer tid og kræfter. Efter ønsker kontrollerer vi profilen på dine dæk og afbalancerer dem. På den måde kan du være sikker på, at alt kører som det skal, når årstiderne skifter. Og oven i købet får du mere plads i kælderen eller garagen. Det er ikke bare let, det er også til at betale. Hør mere, når du skifter hjul næste gang.

Nyttige tips og viden om dine dæk.

For større sikkerhed og mere i pengepungen.

Vær opmærksom på rullemodstanden når du køber sommerdæk – optimeret rullemodstand reducerer brændstofforbruget, belaster miljøet mindre og er desuden blidere ved pengepungen. Vi står klar med rådgivning i dit Volkswagen ErhvervsCenter.

Sommerdæk med mindst 3 mm profil giver større sikkerhed – også ved dårlige vejrforhold. Man kan køre med helt ned til 1,6 mm profil uden at komme på kant med loven, men det kan give problemer i vådt føre, for profilen leder ikke længere vandet ordentligt bort. Resultatet er længere bremselængde og tab af vejgreb. I værste fald mister dækkene kontakten med vejbanen. Eksperterne anbefaler sågar 4 mm profil til vinterdæk og vintervejr.

Selv det bedste dæk er ikke meget værd, hvis lufttrykket ikke er korrekt. Kontroller om muligt dæktrykket på kolde dæk. Kender du det korrekte dæktryk til din Volkswagen varebil? Det gælder både for sommer- og vinterdæk. Du kan fx se værdierne på indersiden af tankklappen.

Tilpas dæktrykket efter antallet af personer eller lasten i bilen. 

Vinteren har været hård ved din varevogn og specielt ved bremserne. Derfor er det en god idé at kigge forbi din Volkswagen Servicepartner til et Bremsetjek. Så varevognen er klar til en sikker sommer. Vi nøjes ikke med at tjekke bremser. Vi rengør, smører og justerer dem også – nu vi er i gang! 

Bremserne er et af de vigtigste sikkerhedssystemer i din varevogn og skal løbende tjekkes, så du fortsat kan være tryg på vejen. Derudover bør du være opmærksom på, at bremsevæsken skal skiftes, hvis effekten af dine bremser skal bevares. Vi anbefaler, at den skiftes hvert andet år. Når du kører stiger vandindholdet i væsken, og så går det ud over sikkerheden. Vi tjekker og skifter naturligvis bremsevæsken, når din varevogn er til Bremsetjek.

 

En Volkswagen Erhvervsbil-servicepartner måler dæktrykket

Det korrekte dæktryk.

For lavere forbrug og større sikkerhed.

Lad os tales ved.