2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Din service.

image

Volkswagen Prismatch på Service.

Din garanti for autoriseret service til den bedste pris. Vi matcher ethvert skriftligt tilbud på service af din varebil.

Skal din Volkswagen til service, kan det altid betale sig at vælge en autoriseret Volkswagen Partner, uanset hvad du skal have lavet. Foruden god service og tryghed er det nemlig specialuddannede Volkswagen teknikere, der ved alt om modeller, udstyr og teknologier, som tager sig af din varebil. Og du kan være sikker på, at arbejdet bliver udført til den bedste pris, du kan opstøve.

Velkommen på værkstedet.

En god start på dit værkstedsbesøg.
image

Hos Volkswagen ErhvervsCenter starter ethvert besøg med, at du taler med den Servicerådgiver, der har ansvaret for at udføre service eller reparation af netop din Volkswagen. Ofte foregår samtalen ude ved liften. Det er helt naturligt, for det er jo din Volkswagen, det drejer sig om, og det gør det lettere at få alle detaljerne med og få afklaret prisniveauet. Her har du også mulighed for at få råd om vedligeholdelse og et indtryk af behovet for forbedringer længere ude i fremtiden. 

Vi kalder dette for Dialogmodtagelse – og selvom det hele foregår efter en af vores mange Volkswagen tjeklister, så er det ret hyggeligt og med til at gøre dit værkstedbesøg til en god og effektiv oplevelse. En Dialogmodtagelse tager kun ti minutter og sikrer dig et effektivt og trygt værkstedsbesøg - for vi ved, at din varebil er din værktøjskasse og at den skal hurtig op på liften og ud på vejen igen. Omgående.

God service er penge værd

  • Har du styr på dine Serviceeftersyn, er det lettere at få en god pris for din Volkswagen varevogn, hvis du engang vil sælge 
  • Har du fået foretaget dit seneste store Serviceeftersyn hos os, er du dækket af Volkswagen Vejhjælp
  • Bruger du et autoriseret værksted, kan du være sikker på, at der kun bliver benyttet originale reservedele, når din bil bliver serviceret
  • Ønsker du sikkerhed for at undgå uventede værkstedsregninger, kan du sikre dig med en Service- og Reparationsabonnement
En servicepartner kontrollerer med en lygte undervognen på en bil på lift

Reparation og service.

Kompetent og prisbevidst: Vi tager os af alt pleje-, vedligeholdelses- og reparationsarbejde på din varebil. Fra eftersyn til professionel reparation af ridser, buler og skader.

Volkswagen værkstedstest

Volkswagen Værkstedstest.

Er du klar til at hjælpe os, og overholder din bil kravene, kan du få et værdibevis på kr. 3.500,-

En Volkswagen Servicepartner polerer bilens front

Servicekvalitet.

For vores kunder er det afgørende altid at være mobile. For at sikre dette satser Volkswagen Erhvervsbiler på høje standarder for produkter og servicepartnere. Find ud af mere om vores servicekurser, ekspertundervisning og regelmæssige værkstedstests.

image

Hold din Volkswagen i god form.

Din Volkswagen skal løbende vedligeholdes. Det sker både efter fastlagte og variable intervaller, der er baseret på kørte kilometer, år på vejen og dit kørselsmønster. Hvis du overholder disse Serviceeftersyn, har du ret til Volkswagen Vejhjælp.  Derudover tilbyder vi en række serviceydelser, der kan optimere din Volkswagen yderligere i specielle situationer, fx Vintertjek, Sommerklar og Klimarens. De er også med til at sikre, at din Volkswagen altid er i god form. Spørg ind til vores serviceydelser og få et godt tilbud næste gang du er på værksted.

image

Det kan godt betale sig at vælge et autoriseret værksted.

God service og tryghed er ikke de eneste fordele ved at vælge en autoriseret Volkswagen Servicepartner, når din bil skal på værksted eller til service. Vores ekspertise betyder nemlig, at vi kan arbejde hurtigt og effektivt. Og på den måde bliver det billigere for dig. Vi har fx specielt værktøj til hver enkelt model udviklet af Volkswagen. Vores elektroniske fejlfinder er online med hele fabrikkens viden. Det betyder, at alle vores teknikere har mere end 70 års erfaring i ryggen. Altså udover den de får på de 4-5 årlige kurser i netop Volkswagen. Vælger du ekspertisen, kan du også få ekstra tryghed med i købet, nemlig Volkswagen Vejhjælp.

image

Vi gør det lettere at få din erhvervsbil på værksted.

Det kan være næsten umuligt at få arbejdsdagen til at hænge sammen uden din erhvervsbil. Det ved vi, og derfor har vi skabt en række servicetiltag, der gør det lettere at undvære din Volkswagen, når den er på værksted. Eksempelvis hente-bringe-service eller lånebil.

Tal med din Servicerådgiver om mulighederne i forbindelse med Dialogmodtagelse. Eller kontakt din Volkswagen Servicepartner vedrørende pris og aktuelle muligheder.

 

 

Volkswagen Vejhjælp

Volkswagen Vejhjælp - Ring 80 20 30 80.

Så er du hurtigt videre.

Lad os tales ved.