2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Nærbillede af  Volkswagen varme- og klimaanlæg

Airconditionservice.

Frisk luft til sikker kørsel.

Dårlig luft gør dig træt og uoplagt – og det kan være farligt, når du sidder bag rattet. Men det kan undgås – gør brug af vores airconditionservice til varevogne, og få dit klima- og airconditionanlæg vedligeholdt regelmæssigt!

Vi anbefaler, at klima- og airconditionanlægget i din varebil bliver renset årligt, hvis du vil undgå bakterier og urenheder. Det kan vi klare med en Klimarens, som du får hos din Volkswagen Servicepartner. Hvert andet år anbefaler vi, at du supplerer med et airconditionservice, hvor vi bl.a. påfylder nyt kølemiddel og skifter pollenfilteret.

Skab et godt indeklima i din Volkswagen varevogn.

Nærbillede af betjeningselementer til Volkswagen varme- og klimaanlæg
  • For dit velbefindendes skyld
    Ren luft for et godt indeklima i bilen og bedre beskyttelse mod irriterede øjne og luftveje, særligt om foråret.
  • Hurtigt
    Tager ikke lang tid at udføre.
  • Sikkert
    Bedre udsyn, fordi du slipper for dug på forruden, og bedre koncentration takket være frisk luft, også på længere ture.
Nærbillede af betjeningselementer til Volkswagen varme- og klimaanlæg

I løbet af en varevogns levetid kan fx støv, salt, insekter, pollen etc. påvirke klimaanlæggets funktion eller medføre ubehagelige lugte. Vi gennemgår hele anlægget: Vandkasse, kabinefilter, fordamper, elektronisk system, mekanisk system, kølemiddel med mere. Den afsluttende prøvekørsel runder gennemgangen af.

Det tyske allergi- og astmaforbund anbefaler årlig udskiftning af støv- og pollenfilteret. Helst hvert forår eller for hver 15.000 km. Det bedste tidspunkt for aircondition tjekket er i øvrigt foråret, hvor vinterens spor fjernes fra bilen. Men du kan naturligvis komme forbi din Volkswagen Servicepartner året rundt og få din bil vedligeholdt. 

 

Volkswagen servicepartner på reservedelslager

Så din varevogn forbliver original.

Med Volkswagen Originale Reservedele® er du sikkert og komfortabelt på farten igen, præcis som før.

Vores tips: Det kan du selv gøre for dit klimaanlæg.

Vores tips hjælper dig med at undgå defekter og fejlfunktioner på dit klimaanlæg. Så kommer du helt afslappet frem til din destination.

Klimaanlægget køler ikke bare, men fjerner også fugt fra luften – og det kan forhindre duggede ruder, når det er koldt.  Fugtig luft giver desuden bakterier, svampe og mikroorganismer gode betingelser i luftfilteret og fordamperen. Første tegn herpå er en let muggen lugt i bilen. Det kan løses ved at desinficere fordamperen.

Det er vigtigt at vide, men kan desværre ikke helt forhindres, at selv det bedste klimaanlæg med tiden mister kølemiddel. Dette snigende tab kan udgøre op til 15 % om året. Resultatet er en markant lavere køleeffekt. Hvis niveauet af kølemiddel falder under en kritisk grænse, slår klimaanlægget helt fra.

Især om sommeren, hvor klimaanlægget hele tiden kører for fulde omdrejninger, har det brug for masser af strøm. Få derfor også batteriet kontrolleret i forbindelse med klimaanlægstjekket.

Lad os tales ved.