2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
En Volkswagen Servicepartner polerer bilens front

Servicekvalitet.

Din Volkswagen varebil er i de bedste hænder.

Volkswagen Servicepartnere tilbyder kunderne omfattende serviceydelser. Vores eksperter yder rådgivning allerede fra købet af din varevogn og følger dig på din videre færd. Find ud af mere om vores kvalitetsreparationer, vores specialuddannede personale og vores værkstedstests.

Et samlet overblik over dine fordele.

Volkswagen Servicepartner fylder kølervæske på

Kvalitetsservice.

Præcis som dit arbejde hele tiden bliver målt og vejet, er det også vigtigt, at dine varevogne bliver efterset regelmæssigt. Men service er ikke bare service: i forbindelse med din helt nye varebil er fx økonomi og værdibevarelse særligt vigtige emner. På ældre modeller ligger fokus på reparation af slid og mobilitetssikring. Vi kender din Volkswagen varevogn bedre end nogen andre. Derfor tilbyder vi dig vores forebyggende serviceydelser, der bevarer din bils værdi og ydelse på langt sigt.

Volkswagen Servicepartner kontrollerer karrosseri

Din reparation, vores løfte om kvalitet.

Hvis det skulle være nødvendigt at reparere noget på din varevogn, er din Volkswagen i gode hænder hos os. Takket være innovativt værkstedsudstyr og erhvervsbilsspecifikt specialværktøj udfører vi alle serviceydelser korrekt, billigt og hurtigt. For vi ved trods alt, at du ikke kan undvære din bil ret længe ad gangen. Den skal hurtigt op på liften og ud på vejen igen.

Volkswagen Servicepartner indstiller sensorer på en T6 på værkstedet

Vi kender din Volkswagen varevogn.

Hos Volkswagen Erhvervsbiler garanterer vi, at kun specialuddannede medarbejdere arbejder på din varebil. Vores værkstedspersonale er fagligt uddannet og deltager regelmæssigt i ekspertundervisning. De har viden om modelprogrammet og kender alle de aktuelle teknologier fra Volkswagen Erhvervsbiler.

Også udstyret på vores værksteder lever op til høje servicestandarder, og vi foretager løbende test af både vores mekanikere og værktøjudvalget. På den måde kan du fx stole på, at alle vores servicepartnere har det rigtige specialværktøj samt moderne diagnoseudstyr til alle Volkswagen erhvervsbilsmodeller. I vores værkstedstest indleverer vi regelmæssigt præparerede biler på vores værksteder. Værkstederne skal så diagnosticere og afhjælpe de indbyggede fejl. Umiddelbart efter værkstedstesten drøfter vi resultatet med servicepartneren og aftaler om nødvendigt fælles målsætninger og forbedringspotentialer. Med vores høje standarder sikrer vi, at dit næste besøg hos din Volkswagen Servicepartner bliver så problemfrit som muligt. Deltag i værkstedstesten.  

 

Lad os tales ved.