2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

ServicePlus.

ServicePlus.

Et plus til din daglige forretning.
Hos vores Volkswagen Erhvervsbiler ServicePlus værksted har vi specielt fokus og opmærksomhed på dig som erhvervskunde, så du kun skal koncentrere dig om din forretning. Og det begynder allerede når du ankommer: Hvis du eksempelvis kører Crafter, har vi en speciel afmærket parkeringsplads til din bil, så du ikke skal klemme dig ind på en lidt for snæver plads.

Et værksted bygget til Erhvervsbiler
På ServicePlus værkstedet møder du naturligvis vores specialuddannede Volkswagen servicerådgivere og tilknyttede serviceteknikere, som udelukkende er dedikeret til erhvervsbiler. Dermed er du sikret den højest mulige tekniske ekspertise, og de bedste og mest opdaterede kvalifikationer til din Volkswagen Erhvervsbil.

For at kunne give dig den bedst mulige service har ServicePlus værkstederne flere arbejdsstationer, som er specielt designet og teknisk udstyret til at reparere selv de største Volkswagen Erhvervsbiler. Og hvis du må undvære din bil i flere dage, har vi mulighed for at stille en erhvervsbil i tilsvarende størrelse – og i nogle tilfælde med samme type opbygning – til din rådighed i reparationsperioden.

Vi klare også specialopbygning
Mange erhvervskunder får også foretaget skræddersyede indretninger i og opbygninger på deres erhvervsbiler, så de kan opfylde målrettede behov og udføre helt specielle opgaver. På et ServicePlus værksted kan vi derfor også tilbyde dig service og reparation af en lang række opbygninger og specialindretninger, så du kan være sikker på, at alle opgaver på din bil løses og udføres professionelt. 

Eksklusiv tilgængelighed.

Vi har justeret vores tilgængelighed efter dine behov. Vi er her for dig når du har brug for os. Fordi hvert minut i din forretning tæller. Med længere åbningstider, hurtigere aftaler og mere fleksibilitet.

image

Specialiseret personale.

Vil du have en kompetent kontaktperson der forstår dig? En dedikeret erhvervsbil servicerådgiver sørger for dig i vores værksteder.

Eksklusive services.

Med ServicePlus er der kun én ting der er vigtigt: Dig. Vi henter og bringer din erhvervsbil, tilbyder en passende lånebil eller assistere dig med vejhjælp.

Lad os tales ved.