2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Erhvervsbil-servicepartner på reservedelslager

Originale Reservedele.

Kvalitet, der bevæger dig.

Sikre, høj kvalitet og tilpasset din bil: Med Volkswagen Originale Reservedele® er du efter reparationer eller vedligeholdelse lige så sikkert og komfortabelt på farten som før – og din Volkswagen varebil forbliver 100 % original. Desuden er Volkswagen Originale Reservedele® i høj grad med til at bevare din bils værdi.

Sortimentet af Volkswagen reservedele.

Alle reservedele til din Volkswagen varebil.

Uanset om det er en ny varebil, en ældre model eller allerede en klassiker: Her finder du omfattende informationer om vores udvalg af reservedele til alle modeller af Volkswagen varebiler.

 • Den bedste kvalitet.

  Volkswagen Originale Reservedele®.

  Høj driftssikkerhed og mindst muligt slid. Takket være Volkswagen Originale Reservedele® forbliver din bil mobil og sikker.

  Læs mere
 • Til din klassiker.

  Volkswagen Classic Parts.

  Originale reservedele til din original: Volkswagen Classic Parts sikrer reservedelsforsyningen til din veteranbil. Gennemprøvet kvalitet og garanteret originalitet.

  Læs mere
 • Værdi fastholdelse.

  Originale Volkswagen Ombytningsdele.

  Vi accepterer brugte dele, genanvendes dem miljøvenligt og tilbyder dem til vores kunder som Volkswagen Originale Ombytningsdele. Din fordel: Du sparer op til 40% i forhold til køb af nye reservedeledele.

  Læs mere
Åben VW motorhjelm, hvor der monteres et batteri

Batteri.

Starterbatteriet er din bils kraftværk, der altid arbejder hårdt: Det leverer ikke bare den nødvendige kraft til starten, men også til de fleste komfort- og sikkerhedsfunktioner. Derfor har vi udviklet originale starterbatterier, der er nøje tilpasset din Volkswagen varebil og forsyner den med den rette mængde strøm.

En Volkswagen servicepartner arbejder på bremsesystemet

Bremser.

Bremserne er nogle af de sliddele, der stilles størst krav til i din Volkswagen varebil. Samtidig er de ekstremt vigtige for din sikkerhed. Vælg derfor originale bremseklodser og bremseskiver. De er tilpasset din Volkswagen varebil og dine krav til sikkerheden.

En Volkswagen servicepartner arbejder på forruden på en bil

Glas.

Originale Volkswagen forruder er mere end bare beskyttelse mod vind og vejr. De er fremstillet af stabilt sikkerhedsglas af høj kvalitet og giver optimal beskyttelse, godt udsyn uden blænding samt høj komfort. De gør din bil mere stabil og dæmper støj og solens stråler.

Volkswagen Crafter om natten.

Lys og syn.

Med godt udsyn kører du bedre og mere sikkert. Med vores originale viskerblade og lyskilder er du altid godt på farten – også i vådt føre, tåge og mørke. Samtidig opdager du farlige situationer så tidligt som muligt.

En Volkswagen servicepartner polerer en varebils sorte lakering

Karrosseri og lak.

Moderne bildesign er ikke bare et spørgsmål om æstetik. Find ud af, hvorfor originale karrosseridele har så stor betydning for din sikkerhed. Du kan også finde ud af, hvordan du kan gøre små lakskader på din Volkswagen varebil næsten usynlige.

En hånd holder et originalt Volkswagen kabinefilter med et handskerum i baggrunden

Filtre.

Motoren i din Volkswagen varebil kræver ren luft, rent brændstof og olie uden partikler for at kunne køre længe og fejlfrit. Det hjælper vores originale luft- og oliefiltre med. Og du som fører fortjener også altid frisk luft – det sørger vores originale kabinefiltre for.

En Volkswagen servicepartner sætter en slange på udstødningen på en varebil på lift

Udstødningssystemer.

De originale dele til dit udstødningssystem har mange vigtige opgaver. De renser din Volkswagen varebil for skadelige stoffer, dæmper støj og er med til at beskytte miljøet.

Volkswagen servicepartner med kunde lyser med en lommelygte i en varebils hjulkasser

Støddæmpere.

Støddæmperne er de usynlige hjælpere, der gør kørslen mærkbart mere komfortabel og sikker. Uanset om det er i sving, i terræn eller med tung last. Dine støddæmpere optager rystelser fra ujævnheder i vejbanen, holder hjulene på vejen og gør din Volkswagen varebils køreegenskaber mere sikre. Originale Volkswagen støddæmpere er perfekt afstemt efter din bil og dens undervogn.

Lad os tales ved.