2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Åben VW motorhjelm, hvor der monteres et batteri

Batteri.

Masser af effekt og lang levetid.

Moderne førerassistentsystemer gør det lettere og lettere at køre bil. Men det stigende antal elektriske forbrugere betyder samtidig større og større krav til pålidelig strømforsyning. Derfor har vi udviklet originale Volkswagen starterbatterier, der forsyner din erhvervsbil med den strøm, den har brug for.

Originale Volkswagen starterbatterier.

Pålidelig strømforsyning til din varevogn.
Originalt Volkswagen start-stop-AGM-starterbatteri
 • Perfekt pasform
  Passer perfekt i din Volkswagen Erhvervsbil og leverer den rigtige strøm – også når det er koldt.
 • Mere ydelse
  Høj cyklusstabilitet og lav egenafladning takket være brug af materialer af høj kvalitet.
 • Mere garanti
  Naturligvis med den lovpligtige reklamationsret på 2 år samt ekstra garanti for det tredje år.
Originalt Volkswagen start-stop-AGM-starterbatteri

Det originale Volkswagen starterbatteri leverer den strøm, som din Volkswagen Erhvervsbil har brug for. Desuden understøtter batteriet miljøvenlige funktioner som start-stop-systemet og forsyner parkeringsvarmen, bil- og underholdningselektronikken samt alt andet, der gør kørslen endnu mere bekvem.

Sådan ved du, om batteriet er i orden.

En servicepartner skruer på Volkswagen starterbatteriet med åben motorhjelm

Ser det sort ud? Det er et godt tegn.

Batterier med for lavt syreniveau har ofte ikke tilstrækkelig effekt til at dreje starteren. Som følge heraf starter motoren ikke. Unødvendige startvanskeligheder som disse kan undgås ved regelmæssig kontrol af batteriets syrestand!

Forudse og forebyg batterisvigt.

De fleste starterbatterier har en syrestandsindikator, den såkaldte ALI (Acid Level Indicator). Den har som regel form som en rund inspektionsrude. Alt efter batteriets produktionsår kan ALI'en have forskellige farver. Siden 2009 vises syrestanden i to farver: Sort angiver, at syrestanden er OK. Hvis inspektionsruden er farveløs eller lysegul er syrestanden faldet, og batteriet skal udskiftes. Det må i dette tilfælde ikke længere oplades eller få starthjælp. Der er risiko for eksplosion!

 

En servicepartner læner sig ind over en åben Volkswagen motorhjelm og kontrollerer motoren

Gratis batteritjek.

Er batteriets syrestand allerede under minimumsmarkeringen? Med et batteritjek hos din Volkswagen Servicepartner får du hurtigt at vide, om der er behov for et nyt batteri.
Hvis udskiftning er nødvendig, anbefaler vi et originalt Volkswagen bly-kalcium-starterbatteri med høj effekt. Det giver masser af strøm kombineret med høj koldstartssikkerhed og lang levetid.

Tips og nyttig viden

Det afhænger af mange faktorer. For eksempel kan egenafladning på grund af længere stilstand forkorte levetiden. Starterbatteriet er en klassisk sliddel. Vi anbefaler, at du udskifter starterbatteriet hvert 4. år. På den måde undgår du unødvendige defekter, især om vinteren, hvor strømforbruget er særligt højt på grund af de mange forbrugere.

Originale Volkswagen starterbatterier har en integreret syrestandsindikator. Ved hjælp af denne kan med det samme se, om batteriet stadig er OK. I tilfælde af tvivl skal du bare kontakte din lokale Volkswagen Servicepartner. Her kan de hurtigt og enkelt kontrollere batteriets tilstand med et særligt kontrolapparat. Hvis der er behov for udskiftning, monterer de det nye originale Volkswagen starterbatteri i din bil – også med kort varsel.

Vælg et kontrolleret kvalitetsprodukt: Det originale Volkswagen starterbatteri garanterer pålidelig startevne. Det originale batteri er kendetegnet ved koldstartsgaranti ned til -25°C, høj cyklusstabilitet samt ringe egenafladning. Vent ikke til næste vinter. Få din Volkswagen Servicepartner til regelmæssigt at kontrollere batteriet og eventuelt udskifte det.

Mange Volkswagen varevogne er udstyret med batterienergistyring. Systemet registrerer blandt andet batteriets opladning og regulerer bilens strømforbrug i henhold hertil. Det fungerer kun, hvis batteriet er afstemt nøje efter bilen. Et forkert dimensioneret batteri kan blive belastet unødigt og kan under visse omstændigheder føre til for hurtig afladning. Det kan medføre skader.

Bedst i test: Economy-starterbatterier

Vores anbefaling til mange Volkswagen varebiler fra det 5. leveår

Kilde: Produktsammenligningstest for Volkswagen Nutzfahrzeuge, FAKT GmbH, Kraftfahrtechnisches Prüf- und Ingenieurzentrum, 87751 Heimertingen (november 2011). Fakt GmbH's testprotokoller opbevares hos os og er altid tilgængelige: Volkswagen Nutzfahrzeuge, Vertrieb After Sales, NV-KM/O, Brieffach 2946, Postfach 21 05 80, D-30405 Hannover

Volkswagen Economy Lead Calcium-starterbatteri

Volkswagen Economy-starterbatterierne er afstemt efter de krav, som Volkswagen Erhvervsbiler stiller fra det 5. leveår. De byder på høj driftsikkerhed under mange forskellige vejr- og temperaturforhold kombineret med den kendte Volkswagen kvalitet. Den lave pris skyldes et let reduceret blyindhold, der dog er højere end mange af konkurrenternes.

Volkswagen Economy-starterbatteriernes høje kvalitet bekræftes også af en sammenligningstest foretaget af det uafhængige testinstitut Fakt GmbH på vores bestilling. Resultatet lyder:

 • Bedste startevne fra købet
 • Ringe slid og maksimal levetid
 • Særdeles god koldstartsevne
 • Lille andel af komplet afladning

Med 441 ud af 500 mulige point i testen var Volkswagen Economy-starterbatteriet en klar vinder foran de tre konkurrenter fra FIAMM, VARTA og Banner:

Producent
Volkswagen Erhvervsbiler
FIAMM
VARTA
Banner Batterien
Produkt navn
Economy Starter Batteri
Diamond
Silver Dynamic
Power Bull
Kapacitet
72 Ah
74 Ah
74 Ah
74 Ah
Samlet resultat
441 point
411 point
409 point
385 point

Mere om testresultaterne.

Bedste startevne umiddelbart efter købet.
Volkswagen Economy-starterbatteriet opnår den højeste værdi ved målingerne umiddelbart efter købet og efter en elektronisk styret fuld opladning.

Laveste slid og længste levetid.
Volkswagen Economy-starterbatteriet klarer 17 komplette af- og opladninger og klarer sig dermed markant bedre end de testede konkurrenter.

Særdeles god koldstartsevne.
Volkswagen Economy-starterbatteriet giver 14 problemfri koldstarter ved -20°C efter en (simuleret) vinternat. Kun én af de tre testede konkurrenter klarer sig bedre.

Lille andel af komplet afladning.
Med Volkswagen Economy-starterbatteriet varer det 9,62 timer, før det ikke længere er muligt at starte motoren, hvis bilens lys bevidst lades være tændt.

Originale Volkswagen starterbatterier – udvalget.

Pålidelig strøm og større effekt takket være en blymængde, der er over gennemsnittet, og brugen af materialer af høj kvalitet:
De vedligeholdelsesfrie originale Volkswagen starterbatterier er det bedste valg til din erhvervsbil, hvis der er behov for udskiftning.

 • Til mange biler fra 5. leveår

  Economy Lead Calcium-starterbatteri.

  Den billige reparationsløsning til din Volkswagen varevogn fra det 5. leveår. Med Volkswagen Economy-starterbatteriet er din varevogn uden start-stop-funktion klar til start under så godt som alle vejr- og temperaturforhold.

  Find din servicepartner
 • Strøm med lang levetid.

  Original Lead Calcium-starterbatteri.

  Masser af strøm, koldstartssikkerhed, ringe vandforbrug og lang levetid – de originale Volkswagen bly-kalcium-starterbatterier anvendes som standard i alle modeller uden start-stop-system.

  Find din servicepartner
 • Til hyppige motorstarter.

  Original start stop starter-EFB-batteri.

  Det originale Volkswagen-starterbatteri med EFB-lager imponerer med høj cyklusstabilitet og forbedret opladningsevne. Det kan også bruges hvis din varevogn har start-stop-funktion.

  Find din servicepartner
 • Dækker selv det største strømbehov.

  Original start stop starter-AGM-batteri.

  Få en effektiv start med det originale Volkswagen batteri med AGM-strømakkumulator til din varevogn med genindvinding af bremseenergien. Dette AGM-batteri dækker selv det største strømbehov i moderne biler og imponerer med lang levetid.

  Find din servicepartner

Lad os tales ved.