2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
En Volkswagen servicepartner med beskyttelsesbriller arbejder på bremsesystemet

Bremser.

Fuld ydelse for din sikkerhed.

Tæt trafik ved fyraften, regn, hede og kørsel op og ned ad bakke: Bremserne er nogle af de sliddele, der stilles størst krav til. Samtidig er de ekstremt vigtige for din sikkerhed. Vælg derfor originale Volkswagen bremsebelægninger og bremseskiver. De er perfekt afstemt efter din varebil.

Originale Volkswagen bremserklodser.

Sikrer høj sikkerhed.
image
 • Mindre nedetid
  Originale Volkswagen bremseklodser passer og er hurtige at montere. De skal hverken slibes til eller efterjusteres, og det sparer tid og penge.
 • Høj komfort
  Med originale Volkswagen bremseklodser kører du sikkert, miljøvenligt og støjsvagt.
 • Fremragende varmedæmpning
  Originale Volkswagen bremseklodser holder bremsecylindrenes meget høje temperaturer på afstand og forhindrer dermed svigt af bremsesystemet.
 • Lav slitage
  Originale Volkswagen bremseklodser tåler salt, bremsevæske, brændstof og meget andet, uden at de mister deres velkendte og sikre bremseegenskaber.
Volkswagen bremseskiver og bremsebelægning

Originale Volkswagen bremseklodser er støjsvage og arbejder jævnt, og når du bremser gør de dig hverken urolig eller generer med en brændt lugt. I kraft af deres lave slid medvirker de til mindre nedetid. Bremseklodserne er afstemt specifikt efter din varebils vægt, tophastighed og bremsesystem. Materialesammensætningen og vægten og tykkelsen af belægningen varierer dermed alt efter biltype og motorvariant.

Tips og nyttig viden.

Bremsesystemet er din varevogns vigtigste sikkerhedselement og dermed afgørende for din trafiksikkerhed. Det skal fungere fejlfrit, så du kan reagere hurtigt og sikkert i farlige situationer – det er især relevant for varebiler, der generelt udsættes for højere belastning end personbiler. Vælg derfor originale Volkswagen bremseklodser. De er afstemt perfekt efter din Volkswagen varebil og giver mange fordele.

Ja, for når bremseklodserne er slidt helt ned, bremser metal mod metal. Der udvikles mere varme, og der opstår dybe furer og ridser på bremseskiverne. Det giver kraftigt reduceret bremsevirkning, og bremseskiverne slides yderligere. Lad det ikke komme så vidt. Beslut dig i tide for et billigt bremseservice hos din kompetente Volkswagen Servicepartner. Og du skal under alle omstændigheder reagere, hvis det ved et syn konstateres, at bremseklodserne skal skiftes omgående.

Hvis man ikke er fagmand, bør man overlade denne opgave til en Volkswagen Servicepartner. Kun en udskiftning foretaget af en fagmand giver sikkerhed for, at der ikke er nogen risiko for dig og andre trafikanter. Din Volkswagen Servicepartner arbejder hurtigt, billigt og pålideligt. Og fordi han vælger originale Volkswagen bremsebelægninger til udskiftningen, kan du være sikker på, at din bil bremser sikkert igen efter reparationen.

Produktsammenligningstest "Bremseklodser T5"

Det uafhængige testinstitut GFE testede i maj 2015 originale Volkswagen bremseklodser samt to konkurrerende produkter til T5. Testen omfatter tests af materiale og ydelse. Blandt andet måles bremselængden (AMS-test).
Testprodukt:
Bremseklodser, varenummer 7H0 698 151
fra Volkswagen Erhvervsbiler
 
Konkurrende produkter:
- TRW (varenummer GDB1556)
- ATE (varenummer13.0460-7236.2)
Illustration af de tre testede produkters bremseeffekt

Korteste bremselængde i AMS-test.

En bremseklods kvalitet og slidstyrke viser sig først og fremmest i nødsituationer, hvor bilen skal bringes til standsning så hurtigt som muligt. Allerede i 1972 udviklede det respekterede tyske fagtidsskrift "auto motor und sport" derfor AMS-testen, der den dag i dag stadig er anerkendt internationalt. Den udføres på følgende måde:

 1. Maksimal acceleration af bilen til 100 km/h
 2. Fuld opbremsning med udkoblet motor
 3. Straks efter stilstand igen acceleration til 100 km/h (processen gentages 10 gange)

Det afgørende ved testen er så kort tid mellem nedbremsningerne som muligt. I den af GFE gennemførte AMS-test bremses T5 med originale bremseklodser til stilstand allerede efter 42,6 meter. T5'erne med bremseklodser fra TRW og ATE har derimod en bremselængde på 48,8 og 47,2 meter. Det svarer til næsten og sågar mere end en hel billængdes længere bremselængde.

Vores konklusion.

Med originale reservedele opnår du slidstyrke, sikkerhed og kørekomfort!

Din lokale Volkswagen Servicepartner står klar med rådgivning.

Originale Volkswagen bremseskiver.

Optimal sikkerhed takket være optimal kvalitet og perfekt pasform.
Originale Volkswagen bremseskiver

Bremseskiverne har sammen med bremseklodserne til opgave at generere bremsemoment. Det overføres til hjulene, og bilen bremses. Sammen med bremseklodserne er bremseskiverne de bremsesystemets dele, der stilles størst krav til. Bremseeffekten er ved kraftig deceleration nemlig mange gange kraftigere end motorydelsen. For at opnå optimal bremseeffekt i alle driftssituationer skal slidfladerne altid være i perfekt stand.

Få derfor din Volkswagen varebils bremser kontrolleret regelmæssigt!

En Volkswagen servicepartner med flaske med bremsevæske arbejder på forhjulet på en bil på lift

Original Volkswagen bremsevæske.

Den højeste standard for din sikkerhed.

Tips og nyttig viden.

Nej, de skal først skiftes, når bremseskivernes minimumstykkelse er nået eller overskredet, eller hvis der er opstået mere end 30 mm lange varmeridser. Også dybe riller og furer samt deformation og store målafvigelser kræver udskiftning af bremseskiverne. I den forbindelse skal begge skiver på samme aksel udskiftes. Vi anbefaler originale Volkswagen bremseskiver. De er afstemt specifikt efter din Volkswagen erhvervsbils bremsesystem og elektroniske sikkerhedsselesystemer. I øvrigt: Ved originalt service hos Volkswagen Erhvervsbiler, som f.eks. serviceeftersyn udføres der også en visuel kontrol af bremsebelægningerne for at konstatere niveauet af slid.  

Ved at være opmærksom på følgende punkter kan du allerede på forhånd opdage eventuelle defekter og dermed sikre, at bremsesystemet ikke svigter dig i ekstreme situationer:

 • Vibrationer (rystelser) i bremsepedalen
 • Vedvarende slibelyde eller hylen
 • Mærkbart ringere bremsevirkning på bremseprøvestand eller tab af bremsevirkning
 • Bremserne "pumper"
 • Vibrationer pga. ujævnheder
 • Uensartet bremsevirkning
 • Bremserne bliver varme under kørslen

Hvis du konstaterer et eller flere af disse punkter på din varebil, skal du straks opsøge en Volkswagen Servicepartner.

Ventilerede bremseskiver har en væsentligt større overflade, hvilket optimerer bortledningen af varme. I visse situationer kan der opstå særdeles høje temperaturer som følge af friktion. F.eks. ved kørsel ned ad bakke kan temperaturen ved konstant nedbremsning nå helt op på 700 °C, hvilket kan gøre bremseskiverne rødglødende. For at opnå bedre køling – især på forhjulene – anvendes der i stigende grad ventilerede bremseskiver, der er udstyret med indvendige kølekanaler.

Lad os tales ved.