2.15.90.1, 2019-05-09 00:05:56
En Volkswagen servicepartner arbejder på forruden på en bil med værkstedet i baggrunden

Glas.

For din sikkerhed.

Vores originale Volkswagen bilglas passer perfekt og har høj brudstyrke. Fx giver vores originale Volkswagen forruder et særligt godt udsyn samt effektiv UV- og støjdæmpning. Kvaliteten giver dig endnu mere sikkerhed og komfort.  

Original Volkswagen forrude.

Stabilitet og beskyttelse under kørslen.
Original Volkswagen Forrude
 • Omfattende beskyttelse
  Stabilt sikkerhedsglas – støtter airbaggen og splintrer mindre.
 • Mere komfort
  Dæmper støj, skærmer for solen og holder kabinen køligere om sommeren.
 • Perfekt pasform
  Bidrager i væsentlig grad til din Volkswagen varebils stabilitet.
 • Pålidelighed
  Optimalt sammenspil mellem forskellige førerassistentsystemer, f.eks. regnsensoren.
image

Vores originale Volkswagen forruder er en bærende del, der gør karrosseriet endnu mere stabilt og støtter airbaggene ved aktiveringen. I sommervarmen varmes bilens kabine mindre op, og det er godt for din koncentration. Og takket være din forrudes optiske kvalitet bevarer du overblikket og kan reagere hurtigere.

Tips og nyttig viden.

Forruden er en vigtig sikkerhedskomponent, fordi den spiller en vigtig rolle for din varevogns stabilitet. Den står for op til 30 procent af karrosseriets stivhed. Selv små skader på forruden, der ofte forårsages af stenslag, kan påvirke rudens stabiliserende virkning og dermed din sikkerhed. Desuden begrænser de dit udsyn – og sikker kørsel forudsætter, at du kan se alt.

Passagerairbaggen presser mod ruden inde fra, når den aktiveres. Forruden skal kunne klare denne belastning. Selv bittesmå skader som huller, ridser eller revner kan påvirke rudens komplekse struktur. Dermed kan ruden ikke modstå belastningen fra airbaggen, og airbaggen vil muligvis ikke længere kunne yde den samme beskyttelse.

Både støv- og sandkorn om sommeren og brugen af isskrabere om vinteren vil med tiden medføre mange småridser. Dermed kan der opstå lysspredning ved modlys, eller når solen står lavt, og det kan forårsage farlige blænding. Hvis en forrude er blevet meget slidt, bør den udskiftes af hensyn til trafiksikkerheden.

Det afhænger af skaden på ruden. Skader på størrelse med en 2-krone, der ikke befinder sig i synsfeltet, kan som regel repareres uden problemer. Vi undersøger gerne, om det er muligt at reparere. Hvis det er tilfældet, kan vi foretage reparationen korrekt og hurtigt. Omkostningerne hertil dækkes som regel fuldt ud af kaskoforsikringen. Tøv derfor ikke, men henvend dig i tilfælde af glasskader hurtigst muligt til din Volkswagen Servicepartner.

Vidste du det? Selv små stenslag kan medføre store revner. Hvis det sker under kørslen, udgør det en sikkerhedsrisiko både for dig og dine passagerer. I mange tilfælde klarer Volkswagen Service reparationer på forruden gratis i forbindelse med Glasreparation

Som regel består glasset i bag- og sideruder og soltag af etlags sikkerhedsglas. I forhold til normalt glas har det større modstandskraft over for mekaniske og termiske påvirkninger. Hvis glasset knuses, går det i utallige små stykker med stumpe kanter. Hvis en rude er gået i stykker på denne måde, skal den straks udskiftes. Kontakt din Volkswagen Servicepartner for yderligere hjælp.  

image

For et frit udsyn.

Originale Volkswagen viskerblade.

Lad os tales ved.