2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
En Volkswagen servicepartner polerer en varebils sorte lakering

Karrosseri og lak.

Altid et blændende indtryk.

Din bils karrosseri og lak tjener ikke kun et æstetisk formål. Her finder du ud af, hvorfor originale Volkswagen karrosseridele spiller så vigtig en rolle for din sikkerhed, og hvordan du vedligeholder lakken optimalt. Desuden afslører vi, hvordan du kan gøre små lakskader næsten usynlige.

Originale Volkswagen karrosseridele.

Sikkerhed i god form.
Illustration af en sortlakeret dør på en værkstedsholder
  • Perfekt pasform.
    Problemfri montering og perfekt pasform til din erhvervsbil.
  • Sikker
    Få indblik i den passive sikkerheds specifikke kendetegn i henhold til standardangivelserne.
  • Lang levetid
    Giver høj karrosseristivhed og effektiv korrosionsbeskyttelse.
Illustration af en sortlakeret dør på en værkstedsholder

Originale karrosseridele giver din Volkswagen varebil den nødvendige stabilitet og er med til at beskytte dig i tilfælde af en kollision. Idet vi har udviklet alle dele specifikt til din model, passer de uden problemer. En optimeret konstruktion af forskellige materialer sikrer, at bilens vægt og aerodynamik og den passive sikkerheds specifikke egenskaber forbliver uændrede.

Forskellige overfladebehandlinger samt grundigt påførte tætninger giver effektiv korrosionsbeskyttelse, der sikrer lang levetid. Det sparer dig tid og penge i tilfælde af en reparation. Og samtidig forbliver din bil 100 % original.

Produktsammenligningstest "Skærm T5"

De to uafhængige testinstitutter DEKRA og KTD har i samarbejde testet originale Volkswagen skærme og tre konkurrerende produkter til T5 i hele Europa. Testen dækker blandt andet korrosion, pasform (monteringstest) og materialevægt.

Testprodukt:

Skærm 7H0-821-101-E

fra Volkswagen Erhvervsbiler

Konkurrerende produkter:

- Tong Yang Group

- Talleres Oran

- TK

Sort skærm 7H0-821-101-E én uden og én med rust
Fremragende korrosionsbestandighed på den originale skærm (til venstre). Derimod kraftig rustdannelse på produktet fra TK.

Testresultaterne.

1. Korrosion – den originale skærm har lang levetid

Originale Volkswagen skærme udviser – på grund af den høje korrosionsbeskyttelse – ingen tegn på rust. På de testede konkurrerende produkter fra Tong Yang Group og TK opstår der stedvist kraftig rust på kanter og flader.

2. Monteringstest – originale dele monteres hurtigt og uden ekstraarbejde (sparer tid og penge)
Monteringen af de originale Volkswagen skærme kræver ikke ekstra for- eller efterbearbejde. På alle de testede konkurrerende produkter passede f.eks. blinklysåbningernes mål ikke, og desuden tog det længere tid at montere delene.

Nærbillede af blinklysåbning med blinklys
Originale skærme har præcise spaltemål. Produktet fra Tong Yang Group passer derimod ikke ved blinklysåbningen.
3. Spaltemål - originale dele har god pasform og er dermed sikre

Kun de originale skærme overholder kravene til spaltemål.

4. Materialevægt – originale skærme giver den krævede formstabilitet og stivhed

Kun de originale skærme overholder kravene til vægt. De testede konkurrenter er på grund af materialebesparelser op til 12% lettere end en original Volkswagen Genuine Part®.

Vores anbefaling.

Med originale dele opnår du holdbarhed, formstabilitet og pasform!

Din lokale Volkswagen Servicepartner står klar med rådgivning.

Kilde:

International produktsammenligningstest for Volkswagen AG,
Erhvervsbiler Salg After Sales, KTD GmbH, 75365 Calw.
Testprotokollen fra KDT GmbH opbevares hos os og er altid tilgængelig: Volkswagen Nutzfahrtzeuge, NV-KM/V
Brieffach 2940, Postfach 21 05 80, D-30405 Hanover, Tyskland

En Volkswagen servicepartner arbejder på karrosseriet på en varebil

Lille bule eller lakskader?

Når vi er færdige ser din varevogn næsten ud som ny.

Tips om lakpleje.

Du skal grundlæggende være opmærksom på, at du ikke må polere bilen i omgivelser med støv eller sand. Dette kan forårsage ridser. Matlakerede dele eller plasticdele må ikke behandles med poleremiddel eller hård voks.

Stenslag i lakken på din Volkswagen varebil kan med tiden udvikle sig til større skader. Derfor skal du handle i tide. Ved hjælp af en original Volkswagen lakstift kan du udbedre beskadige dele. I forbindelse med større områder bør du anvende en lakspray. Du kan også overlade det til en professionel: Med Volkswagen Clever Repair® gøres små skader usynlige til en lav pris.

Din Volkswagen varebils lak er grundlæggende så modstandsdygtig, at du godt kan vaske den i en automatisk vaskehal. Belastningen af lakken afhænger af vaskehallens konstruktion, vaskebørsterne, filtreringen af vandet samt typen af vaske- og plejemiddel. Hvis lakken ser mat ud efter vasken eller sågar er blevet ridset, skal du gøre ejeren af vaskehallen opmærksom på det og evt. skifte vaskehal.

Og så lige et tip mere!

Efter en bilvask kan bremsevirkningen være forsinket pga. fugtige (eller om vinteren tilisede) bremseskiver og bremsebelægninger. Bremserne skal først "bremses tørre".

Du skal senest konservere bilens lak, når vand ikke længere tydeligt perler af på ren lak. Også selvom du regelmæssigt anvender konservering i den automatiske vaskehal, anbefaler vi, at du mindst to gange om året beskytter lakken med hård voks eller en forsegler. For eksempel med vores originale Volkswagen voksshampoo.

Polering er først nødvendig, når din bils lak er blevet grim og du ikke kan genskabe dens glans med konserveringsmiddel. Hvis poleringsmidlet ikke indeholder konserverende bestanddele, er det vigtigt, at du efterfølgende behandler lakken med hård voks eller forsegler. Vi anbefaler vokspoleringsmiddel fra Volkswagen. Det giver bilens lak en intens dyb glans og bidrager til længerevarende konservering.

image

Karrosseri- og lakservice.

Efterlad et blændende indtryk.

Lad os tales ved.