2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Montage Volkswagen Golf om natten på gaden og en fagmand kontrollerer lysanlægget

Lys og syn.

Frit udsyn og en oplyst kørebane.

Med godt udsyn kører du bedre og mere sikkert. Derfor er det afgørende, at lysanlægget fungerer perfekt og er indstillet korrekt. Desuden skal din forrude være ren og fri for striber. Vores originale lyskilder og originale viskere hjælper dig med at køre sikkert, når du er på farten i regn, tåge og mørke, og med at opdage farlige situationer så tidligt som muligt.

Originale Volkswagen pærer.

Godt udsyn ude og inde.
Tre typer Volkswagen glødepærer

Pærepakke

Glødepærer springer selvfølgelige altid, lige når man brug for dem. Så er det godt at have de rigtige reservepærer lige ved hånden. Til din Volkswagen varebil tilbyder vi to originale Volkswagen pærepakker, så du er forberedt, hvis en lygte skulle svigte. Alt efter pakken indeholder de enten H4- eller H7-Longlife-nærlys af høj kvalitet, yderligere glødepærer til blinklys, positionslys og bremselys samt de vigtigste sikringer.

Du kan få de originale Volkswagen pærepakker samt individuelle glødepærer og sikringer hos din Volkswagen Servicepartner.

 

Tips og nyttig viden.

Baglygter og forlygter kan – så længe der ikke er skader på andre komponenter – hurtigt udskiftes. Din Volkswagen Servicepartner har de mest almindelige lygter på lager eller kan hurtigt skaffe dem. Naturligvis altid i den kendte kvalitet fra Volkswagen Original Reservedele®!

Dette arbejde bør du overlade til din Volkswagen Servicepartner. Forkert indstillede forlygter kan i ekstrem grad begrænse dit udsyn ved skumring eller mørke og blænde modkørende trafikanter. Din Volkswagen Servicepartner kontrollerer alle forlygter og justerer dem ved behov. Han kontrollerer også gerne funktionen af andre lygter på din bil.

Det originale Volkswagen dagskørelys kan eftermonteres på de fleste Volkswagen modeller. Det sikrer, at du bliver set bedre og tidligere af andre trafikanter, og medvirker dermed til at forebygge uheld. Spørg din lokale Volkswagen Servicepartner om mulighederne for eftermontering på din Volkswagen varebil.

Vi tilbyder attraktivt lystilbehør til mange Volkswagen varebilsmodeller. Du kan fx. gøre din Transporter meget mere eksklusiv med mørktonede baglygter. Kontakt din Volkswagen Servicepartner for yderligere rådgivning.

Originale Volkswagen viskerblade

Rene ruder for godt udsyn og mere sikkerhed.
Originale Volkswagen viskerblade
  • Høj grad af pålidelighed
    Vores viskerblade testes under ekstreme forhold i en vindtunnel for at sikre, at alle viskere arbejder effektivt selv ved høje hastigheder.
  • Bedre udsyn
    På biler med buede forruder er det afgørende med viskerblade med den rigtige længde og et stabilt og fleksibelt ophæng. Derfor er vores viskerblade ekstremt elastiske.

  • God viskervirkning
    Den innovative beskyttelsesbelægning på viskergummiet yder effektiv beskyttelse mod miljøpåvirkninger, bedre friktionskoefficienter og dermed mindre viskerstøj.
Originale Volkswagen viskerblade

Godt udsyn er ekstremt vigtigt for alle bilister, der er på farten i al slags vejr. Gå derfor efter det sikre valg. Originale Volkswagen Aero viskerblade og originale Volkswagen standardviskerblade bidrager til komfortabel og sikker kørsel under så godt som alle vejrforhold.

Tips og nyttig viden.

Viskerbladene skal senest udskiftes, når de trækker striber. Vi anbefaler Volkswagen Aero viskerblade, fordi deres præcisionsfjederskinner er tilpasset originale Volkswagen forruders hvælving og størrelse. Og takket være materialerne af høj kvalitet, den særligt letgående belægning og den vintersikre konstruktion giver de op til 30 % mindre slid sammenlignet med almindelige viskerblade.

I øvrigt slides bagrudeviskerne i samme tempo som forrudeviskerne, og de skal derfor altid udskiftes samtidig.

Viskerblade er vigtige for sikkerheden og skal virke og sørge for godt udsyn i regn, sne og hagl. Viskerbladene udsættes for kraftig påvirkning. De skal kunne klare sollys og støv, insektrester og kemikalier samt frost og is. Med tiden kan materialet blive skørt, og de fine viskerlæber af gummi vil med tiden blive slidt ned.

Ja, også førere af Volkswagen Transporter fra årgang 2008 kan få glæde af fordelene ved vores Aero viskere med Aero Upgrade-sættet. Denne praktiske og billige eftermonteringspakke fås hos din Volkswagen Servicepartner, der også gerne tager sig af monteringen. Aftal en tid med det samme.

Nærbillede af en mekanikers hænder og en visker

Vidste du, at...

...du selv kan vedligeholde dine viskerblade?

Lad os tales ved.