2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Mand med surfbræt og havet i baggrunden løber mellem Volkswagen Multivan T6 og et originalt Rugbrød

Volkswagen Classic Parts.

Reservedele til din klassiker.

Volkswagen Classic Parts er din partner i forbindelse med alle reservedele, der er udgået af Volkswagen Originale Reservedele®-programmet eller ikke længere kan leveres – fra den lille skrue over topstykket til den originale bilnøgle.

Volkswagen Classic Parts reservedele nærbillede

Præcis den rigtige del.

En vigtig del af ethvert veteranprojekt er anskaffelsen af originale reservedele. For kun med en del i original Volkswagen kvalitet kan du bevare din veteranbils værdi eller sågar øge den. Så din original forbliver original. Men vi tilbyder meget mere end bare dele og tilbehør. På vores Volkswagen Classic Parts-webside finder du blandt andet også reparationshåndbøger og nyttige tekniske tips.

VW Rugbrød i rød og hvid i en værkstedshal

Volkswagen Classic Parts

Her finder du reservedele, reparationshåndbøger og nyttige tekniske tips. Så bevarer din klassiker sine gode form.

Sortimentet af Volkswagen reservedele.

Alle reservedele til din Volkswagen varebil.

Uanset om det er en ny varebil, en ældre model eller allerede en klassiker: Her finder du omfattende informationer om vores udvalg af reservedele til alle modeller af Volkswagen varebiler.

 • Den bedste kvalitet.

  Volkswagen Originale Reservedele®.

  Høj driftssikkerhed og mindst muligt slid. Takket være Volkswagen Originale Reservedele® forbliver din bil mobil og sikker.

  Læs mere
 • Værdi fastholdelse.

  Originale Volkswagen ombytningsdele.

  Vi accepterer brugte dele, genanvendes dem miljøvenligt og tilbyder dem til vores kunder som Volkswagen Genuine Exchange Parts. Din fordel: Du sparer op til 40% i forhold til køb af nye reservedeledele.

  Læs mere

Lad os tales ved.