2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Udvalg af Volkswagen Originale Reservedele på hvid baggrund

Volkswagen Originale Reservedele®.

100% Volkswagen kvalitet.

Med Volkswagen Originale Reservedele® får du den samme høje kvalitet, som du kender fra vores Volkswagen Erhvervsbiler. Stol på materialer af høj kvalitet og krævende produkttests, og glæd dig over optimal funktionalitet, der betaler sig.

Flåde af Volkswagen Amarok, Crafter, Caddy og Transporter foran lagerbygning

Samme høje kvalitet og driftssikkerhed som din Volkswagen varevogn.

Pasformen er ikke begrænset til målene. Også materialernes kompatibilitet med alle de materialer, som Volkswagen anvender, er en stor fordel ved originale reservedele. Hvorfor skulle man dog acceptere skader på lak, kunststof og gummi eller endda metalkorrosion, der fx kan opstå ved brug af uegnede kølevæsketilsætningsmidler eller sprinklervæsker? Desuden får du glæde af tekniske videreudviklinger af standardbilerne. De overføres nemlig straks til de originale reservedele.

En Volkswagen servicemedarbejder står på reservedelslageret

Den rigtige reservedel – hos os mindst 15 år efter at modellen er udgået.

Vi sørger for, at du altid kan få Volkswagen Originale Reservedele til din model. Og hvis din Volkswagen Servicepartner ikke skulle have en Volkswagen Original Reservedel på lager, skaffer vi den hurtigst muligt. Hos os kan du få kørselsparathedsdele i op til 15 år efter, at en model er udgået. Og hvis der er tale om en klassiker, fx en T1, kan mange originale dele skaffes via Volkswagen Classic Parts. På den måde forbliver du mobil som ejer af en ældre Volkswagen varevogn. Kontakt os.

Godt for din pengepung.

Volkswagen Originale Reservedeles lange levetid kombineret med vores bilers høje kvalitet gør din Volkswagen varevogn til et økonomisk valg, der bevarer sin værdi. Minimalt slid og lange serviceintervaller skåner dit budget og de værdifulde ressourcer.

Sortimentet af Volkswagen reservedele.

Alle reservedele til din Volkswagen varebil.

Uanset om det er en ny bil, en ældre model eller allerede en klassiker: Her finder du omfattende informationer om vores udvalg af reservedele til alle modeller af Volkswagen varebiler.

 • Til din klassiker.

  Volkswagen Classic Parts.

  Originale reservedele til din original: Volkswagen Classic Parts sikrer reservedelsforsyningen til din veteranbil. Gennemprøvet kvalitet og garanteret originalitet.

  Læs mere
 • Bevar værdien.

  Originale Volkswagen Ombytningsdele

  Vi tager brugte reservedele retur, klargør dem på en ressourcebesparende måde og tilbyder dem til vores kunder som Volkswagen Originale Ombytningsdele. Fordelen for dig er, at du sparer op til 40 % i forhold til ved køb af nye dele.

  Læs mere

Lad os tales ved.