2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Din tryghed.

image

Sig farvel til uventede værkstedsregninger.

Få et Service- og Reparationsabonnement.

Ønsker du at opnå større sikkerhed og samtidig få overblik over firmaets økonomi, kan du sikre din virksomhed mod uforudsete udgifter til din Volkswagen Erhvervsbil. Med et Service- og Reparationsabonnement, der omfatter både serviceeftersyn og reparationer, får du lettere ved at overskue dine løbende udgifter til bilen. Du betaler simpelthen et fast beløb én gang om måneden.

image

Volkswagen Vejhjælp.

Bringer dig hurtigt videre 80 20 30 80.

Hvis du sørger for, at din erhvervsbil jævnligt bliver serviceret hos en autoriseret Volkswagen Servicepartner og sikrer, at den er i perfekt form, så er vi naturligvis altid klar, hvis det utænkelige skulle ske, og din Volkswagen ikke vil køre. Det manglede da bare! Derfor får dit firma gratis vejhjælp, så længe det seneste serviceeftersyn er blevet udført hos os. Volkswagen Vejhjælp dækker naturligvis også, når bilen er helt ny. Og skulle dit firma køre rundt i en ældre Volkswagen, vi ikke har set på længe, så lad os give den et serviceeftersyn. Bagefter er bilen igen dækket af Volkswagen Vejhjælp.

Volkswagen servicepartner og kunde med varebil

Mobilitet.

Livet kan af og til være uforudsigeligt. Volkswagen Erhvervsbiler sørger for, at du forbliver mobil: Med vores erstatningsbilservice og den praktiske hente- og bringeservice.

Volkswagen Garantibestemmelser

Volkswagen kan du regne med i længden.

En garanti i sig selv.

Din Volkswagen erhvervsbil er dækket af vores omfattende garantiprogram, der sikrer dig fabriks- og lakgaranti samt garanti imod indefrakommende gennemtæring. Derudover kan du nyde godt af al den tryghed, det giver at have valgt Volkswagen.

Vores interesse for din Volkswagen stopper nemlig ikke, når den kører ud fra dit ErhvervsCenter. Vi er klar til at hjælpe dig i hele din varevogns levetid – det kan vi godt garantere!

 

Volkswagen Garantibestemmelser

Det kræver noget at passe på din Volkswagen.

Det er længe siden, at en svensknøgle og gode fingerfærdigheder var nok til at servicere din varebil tilfredsstillende. Din Volkswagen er nemlig fyldt med avanceret teknologi, som kræver specialuddannede teknikere, unikt udstyr og fejlfindings-software med den nyeste viden fra fabrikken. Sammen med originale reservedele er det din garanti for en professionel service af din Volkswagen. Den får du ikke andre steder.

Lad os tales ved.