2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
En række af Volkswagen karrosserier.

Garanti mod gennemtæring.

Giv rusten den kolde skulder.

Har du spørgsmål om gennemtæring, eller vil du gerne vide, om garantien mod gennemtæring dækker i dit tilfælde? Læs her alt, hvad der er værd at vide om dette emne, og find ud af, hvorfor det er vigtigt, at du altid starter med at kontakte din Volkswagen Servicepartner.

Volkswagen varebiler på området hos en servicepartner

Så er din varevogn altid klar til opgaven.

De 12 års garanti mod gennemtæring gælder for de følgende modeller:

  • Transporter
  • Crafter
  • Caddy
  • Multivan
  • Caravelle
  • California

I forbindelse med Amarok afgør PR-nummeret varigheden af garantien mod gennemtæring. Den kan være på mellem 6 og 12 år. Er du i tvivl om, hvorvidt garantien gælder for dig? Kontakt blot din Volkswagen Servicepartner.

Gennemtæring? Vi ved, hvad der skal gøres.

Gennemtæring er et indefra kommende (hulrum) hul i karrosseriets pladedele, der har arbejdet sig videre frem til ydersiden. Det opstår som regel som følge af rust. Hvis fx en reparation af karrosseriet ikke udføres korrekt og det beskyttende laklag beskadiges, så den blanke plade blotlægges, kan der dannes rust, der under visse omstændigheder også kan bevæge sig udad. Overlad derfor reparationsarbejde til din Volkswagen Servicepartner. 

Spørgsmål eller reparationer? Lad vores eksperter hjælpe.

Din Volkswagen Servicepartner kontrollerer, om garantien mod gennemtæring dækker i dit tilfælde og opretter efter ønske en garantiansøgning. Det uddannede værkstedspersonale udfører arbejdet hurtigt, billigt og kompetent. Din Volkswagen Servicepartner tager sig også gerne af alle former for karrosseri- og lakarbejde. Find ud af mere om ydelserne og fordelene ved vores karrosseri- og lakservice.

Lad os tales ved.