2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Har du brug for Volkswagen Vejhjælp til din erhvervsbil, så ring på 80203080

Ring 80 20 30 80.

Volkswagen Vejhjælp.

Som Volkswagen-ejer har du adgang til en unik service, der har til formål at holde dig og din  Volkswagen erhvervsbil kørende så problemfrit som muligt. Din Volkswagen hører til blandt de mest pålidelige erhvervsbiler, men skulle det alligevel ske, at bilen går i stå, kan du benytte dig af Volkswagen Vejhjælp.

Vejhjælp, der rykker ud med hjælp 24 timer i døgnet både i Danmark og i udlandet.

Volkswagen Vejhjælp er et gratis tilbud til dig, som Volkswagen-ejer, uanset erhvervsbilens alder og hvor du har købt din den. Det kræver bare, at det sidste forskrevne store serviceeftersyn er foretaget hos en autoriseret Volkswagen Servicepartner i Danmark. Samtidig forudsætter det, at alle anbefalede reparationer udføres. 

I alle tilfælde dækker Volkswagen Vejhjælp frem til næste anbefalede serviceeftersyn.Når dette eftersyn bliver udført af en autoriseret Volkswagen Servicepartner i Danmark, og servicehæftet bliver opdateret, forlænges tilbuddet om Volkswagen Vejhjælp tilsvarende frem til det næste store serviceeftersyn. Erhvervsbiler serviceret i udlandet vil være omfattet af det pågældende lands vejhjælpsservice, dog kan hjælp rekvireres via det danske telefonnummer +(45) 80 20 30 80 og her skal du blot oplyse i hvilket land du har fået udført stort service. Omfanget af vejhjælpsservice varierer fra land til land.

image

Vi tænker lige så meget på dig som på bilen.

Skulle det utænkelige ske, at din Volkswagen ikke vil køre videre, så ring til Volkswagen Vejhjælp. Vi er klar til at finde en løsning. Og vi nøjes ikke med at sørge for reparation eller bugsering af din bil. I visse tilfælde klarer vi også gratis lånebil, alternativ transport og hotel, så du kan fortsætte med dine planer – selvom din bil ikke vil videre. Dine medpassagerer tager vi os selvfølgelig også af.  

image

Vi følger op, når du kommer hjem.

Volkswagen Vejhjælp stopper ikke, når din bil kører videre. Vi følger nemlig op på de problemer, der har gjort vores hjælp nødvendig. Efter at vi har hjulpet dig videre, får du en SMS fra os med tilbud om at komme til et gratis tjek hos din Servicepartner – medmindre der er tale om en bugsering, fx tørløb. Her kontrollerer vi reparationen, gennemgår bilen og giver dig tilbud om anbefalelsesværdige reparationer. Det kunne fx være et helt nyt dæk – i stedet for et lappet efter punktering.

image

Her dækker Volkswagen Vejhjælp.

Volkswagen Vejhjælp træder i kraft, hvis din Volkswagen, som har fået foretaget sit sidste store serviceeftersyn hos en dansk Volkswagen Servicepartner, bliver ramt af driftsstop, der forhindrer, at bilen kan køre videre ved egen hjælp, eller hvis en advarselslampe ifølge instruktionsbogen, afviser at lade bilen køre videre. Der ydes én assistance pr. årsag til driftstop.

Og vidste du,  at skulle du løbe tør for brændstof, så hjælper Volkswagen Vejhjælp dig videre ? Vi hjælper dig også, hvis du har kommet forkert brændstof på tanken eller låst dig ude. Sidder du fast i en snedrive, kan vi også hjælpe.

 

 

Alt det dækker Volkswagen Vejhjælp.

Lad os tales ved.