2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
California

Visit The Road

California Stays

California Stays Sydfyn

California Stays Møn

California Stays Sydals

California Stays Rubjerg Knude

Bliv ét med naturen.

Volkswagen California giver dig frihed til at opleve vejen på en enestående måde. Med 360 graders udsigt, overdækket spiseområde, og solen som vækkeur, bliver du ét med dine omgivelser. Og du bestemmer selv, hvornår du vil checke ud.

Her kan du møde California.

California har fået en storebror.

Inspiration til aktiv ferie?

Lader ikke noget tilbage at ønske.

Det, der begyndte med Rugbrødet som symbol på uafhængighed og frihed, er med California blevet til et ægte hjem på fire hjul. Der er ingen bedre måde at videreføre legendens succes på. Og ingen bedre måde at udtrykke din tilgang til livet på.

Kraftfuld og økonomisk.

California er udstyret med en effektiv generation af motorer, der overholder Euro 6-emissionsstandarden. Det betyder, at du får glæde af lavt brændstofforbrug uden at gå på kompromis med køreglæden.

 • TDI-motorer

  Endnu lavere brændstofforbrug og endnu flere kræfter.

  Alle motorerne giver dig et ekstra lavt brændstofforbrug og overholder Euro 6-emissionsstandarden. Resultatet er lavt gennemsnitligt forbrug på 16,1 km/l4 med en gennemsnitlig CO2-emission på 162 g/km. 2.0 l TDI-motoren med 204 hk er særligt kraftfuld og samtidig økonomisk. Yderligere motorer introduceres på et senere tidspunkt.

 • BlueMotion Technology

  Spar mere brændstof.

  Volkswagen modeller med BlueMotion Technology følger Think Blue.-princippet: Derfor er alle de topmoderne Euro 6-motorer udstyret med start-stop-system, genindvinding af bremseenergien, igangsætningsassistent og rullemodstandsoptimerede dæk.

  Læs mere
 • 4MOTION-firehjulstræk

  Sne og bjerge er ingen hindring.

  4MOTION-firehjulstrækket giver godt vejgreb, optimale køreegenskaber og styring og hjælper dig med at overvinde selv barske forhold, fx kørsel i bjerge eller på sneklædte stier. 4MOTION-firehjulstrækket fås som ekstraudstyr også med dobbeltkoblingsgearkassen DSG – et unikt trækkoncept i denne klasse.

  Læs mere
 • Dobbeltkoblingsgearkassen DSG

  Mere kørekomfort.

  Den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse DSG (ekstraudstyr) giver dig mulighed for fuldautomatiske, næsten umærkelige gearskift uden afbrydelse af trækkraften og bidrager således i høj grad til kørekomforten. Du kan vælge mellem en normal- og en sportsfunktion.

Lige så behageligt som derhjemme.

California byder på masser af komfort kombineret med kompakte mål og inspirerer med op til fire sovepladser, et komplet køkken og moderne infotainmentsystemer til spontane ture og meget mere.

Din fremsynede ledsager.

California byder på praktiske førerassistent- og sikkerhedssystemer, der hjælper dig i kritiske situationer, fx ved parkering eller vognbaneskift og meget mere.

 • Adaptiv undervognsregulering DCC

  Undervognen tilpasses til enhver situation.

  Med undervognsreguleringen DCC, der fås som ekstraudstyr, kan du forbedre bilens køreegenskaber med et enkelt tryk på en knap og tilpasse bilens undervogn individuelt med indstillingerne NORMAL, COMFORT og SPORT.
  Fås kun i forbindelse med kørecomputerne Plus og Premium.

 • Sikkerhedssystemer

  Altid der for dig.

  Med sikkerhedssystemerne i California er du forberedt på så godt som alt: Systemerne griber ind i kørslen, når det er nødvendigt, og kan hjælpe med at reducere risikoen for ulykker.

  Læs mere
 • Førerassistentsystemer

  Hjælper dig i kritiske situationer.

  Intelligente førerassistentsystemer gør kørslen i California endnu mere behagelig, fordi de advarer dig, hvis der er risiko for, at bilen foretager et utilsigtet vognbaneskift, eller hvis du er ved at blive træt.

  Læs mere
 • Førerassistentsystemer

  Hjælper dig i kritiske situationer.

  Intelligente førerassistentsystemer gør kørslen i California endnu mere behagelig, fordi de advarer dig, hvis der er risiko for, at bilen foretager et utilsigtet vognbaneskift, eller hvis du er ved at blive træt.

  Læs mere
 • Parkeringsassistent

  Gør parkering til en leg.

  Den intelligente parkeringshjælp i California advarer dig om forhindringer under parkeringen og letter manøvrering.

  Læs mere
 • Lygtesystemer

  Glæd dig over optimalt lys på vejen.

  Du kan vælge fjernlys med automatisk nedblænding samt ekstra lygter, der viser vej i sving, selv i dårligt vejr.

  Læs mere

Udstyrsvarianter.

Ferietjek

Lad os tales ved.