2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
California

California.

Hotel California.

Uanset om du er hjemme eller på ferie: California er den ideelle ledsager til rejser og fritid, som får dig til at føle dig hjemme overalt. Oplev de effektive motorer, interiør i høj kvalitet, moderne infotainment og førerassistentsystemer samt de innovative mobile onlinetjenester.

Fra

Fra

Din næste ferie er blevet billigere.

Her kan du møde California.

Lader ikke noget tilbage at ønske.

Det, der begyndte med Rugbrødet som symbol på uafhængighed og frihed, er med California blevet til et ægte hjem på fire hjul. Der er ingen bedre måde at videreføre legendens succes på. Og ingen bedre måde at udtrykke din tilgang til livet på.

Kraftfuld og økonomisk.

California er udstyret med en effektiv generation af motorer, der overholder Euro 6-emissionsstandarden. Det betyder, at du får glæde af lavt brændstofforbrug uden at gå på kompromis med køreglæden.

 • TDI-motorer

  Endnu lavere brændstofforbrug og endnu flere kræfter.

  Alle motorerne giver dig et ekstra lavt brændstofforbrug og overholder Euro 6-emissionsstandarden. Resultatet er lavt gennemsnitligt forbrug på 16,1 km/l4 med en gennemsnitlig CO2-emission på 162 g/km. 2.0 l TDI-motoren med 204 hk er særligt kraftfuld og samtidig økonomisk. Yderligere motorer introduceres på et senere tidspunkt.

 • TSI-benzinmotorer

  Få glæde af effektive motorer.

  Hvis du foretrækker benzinmotorer, kan du vælge mellem en 2.0 l TSI med 150 hk og 2.0 l-motoren med 204 hk Begge motorer har direkte indsprøjtning og turbolader.

 • BlueMotion Technology

  Spar mere brændstof.

  Volkswagen modeller med BlueMotion Technology følger Think Blue.-princippet: Derfor er alle de topmoderne Euro 6-motorer udstyret med start-stop-system, genindvinding af bremseenergien, igangsætningsassistent og rullemodstandsoptimerede dæk.

  Læs mere
 • 4MOTION-firehjulstræk

  Sne og bjerge er ingen hindring.

  4MOTION-firehjulstrækket giver godt vejgreb, optimale køreegenskaber og styring og hjælper dig med at overvinde selv barske forhold, fx kørsel i bjerge eller på sneklædte stier. 4MOTION-firehjulstrækket fås som ekstraudstyr også med dobbeltkoblingsgearkassen DSG – et unikt trækkoncept i denne klasse.

  Læs mere
 • Dobbeltkoblingsgearkassen DSG

  Mere kørekomfort.

  Den 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse DSG (ekstraudstyr) giver dig mulighed for fuldautomatiske, næsten umærkelige gearskift uden afbrydelse af trækkraften og bidrager således i høj grad til kørekomforten. Du kan vælge mellem en normal- og en sportsfunktion.

Lige så behageligt som derhjemme.

California byder på masser af komfort kombineret med kompakte mål og inspirerer med op til fire sovepladser, et komplet køkken og moderne infotainmentsystemer til spontane ture og meget mere.

Din fremsynede ledsager.

California byder på praktiske førerassistent- og sikkerhedssystemer, der hjælper dig i kritiske situationer, fx ved parkering eller vognbaneskift og meget mere.

 • Sikkerhedssystemer

  Altid der for dig.

  Med sikkerhedssystemerne i California er du forberedt på så godt som alt: Systemerne griber ind i kørslen, når det er nødvendigt, og kan hjælpe med at reducere risikoen for ulykker.

  Læs mere
 • Førerassistentsystemer

  Hjælper dig i kritiske situationer.

  Intelligente førerassistentsystemer gør kørslen i California endnu mere behagelig, fordi de advarer dig, hvis der er risiko for, at bilen foretager et utilsigtet vognbaneskift, eller hvis du er ved at blive træt.

  Læs mere
 • Førerassistentsystemer

  Hjælper dig i kritiske situationer.

  Intelligente førerassistentsystemer gør kørslen i California endnu mere behagelig, fordi de advarer dig, hvis der er risiko for, at bilen foretager et utilsigtet vognbaneskift, eller hvis du er ved at blive træt.

  Læs mere
 • Parkeringsassistent

  Gør parkering til en leg.

  Den intelligente parkeringshjælp i California advarer dig om forhindringer under parkeringen og letter manøvrering.

  Læs mere
 • Lygtesystemer

  Glæd dig over optimalt lys på vejen.

  Du kan vælge fjernlys med automatisk nedblænding samt ekstra lygter, der viser vej i sving, selv i dårligt vejr.

  Læs mere

Udstyrsvarianter.

Lad os tales ved.